Šta je novo?

Pametni satovi sa Aliexpressa

E hvala ti. Cim dodjem kuci sa posla iskljucicu joj to. Onon sto sam primetio je da ona ima konekciju sa satom dok ne iskljucim na telefonu opciju za audio i pozive. Tad sat izgubi konekciju i dostupan je drugim uredjajima za povezivanje

Ukljucen Power saving mode ga odsece za sve uredjaje i diskonektuje sve sto je povezano.

Kad zavrsi s poslom, samo iskljuci Power Saving Mode i nastavi po starom.

Inace to sa muzikom se desilo i meni, prosao neko kolima i nakacio se na Aresa, odjednom sat poceo da peva nicim izazvan :)

To je jedan od načina ali u tom slučaju gubi i funkciju prikazivanja watchface-a na okret ruke.
Bolja opcija je gašenje ikonice slušalice, tako se gasi BT konekcija na satu a ostaje aktivna pomenuta opcija.

Poslednja izmena:
Ako to radi i kada se drugi telefon ili uredjaj poveze na njen sat, to je jos bolja solucija.

Ovo moje je nuklearna opcija, radi 100%.

Blackview W50 Pro

^ kako može da se meri sa satovima koji imaju AMOLED ekran i jeftiniji su?

Sve moze za pare. Ceo video je ocigledna reklama i ne vredi sekunde gledanja.
Na aliju trenutno moze da se kupi Zeblaze Btalk 3 Pro da 15-16$ a po svemu je bolji od ovog sata, ili GTS 3 PRO, ili GTR 3 PRO.

Sama “naslovna strana” ovog videa glasno govori da ga ne treba ni otvarati.
Bukvalno sam isto pomislio kad sam video thumbnail, da nikad ne bih pogledao ovakav video, a i čak i ako bih ga pustio, svakako ga ne bih uzeo u obzir kao relevantan izvor informacija za bilo šta što me zanima. :p

Na aliju trenutno moze da se kupi Zeblaze Btalk 3 Pro da 15-16$ a po svemu je bolji od ovog sata, ili GTS 3 PRO, ili GTR 3 PRO.
Naravno da je reklama. Nije mi bila namera da nekoga reklamiram vec sam naisao na ovaj video jer mislim da je neko pisao/pitao o Blackview satovima. I sam posedujem Zeblaze Vibe 7 PRO. Jeste da Blackview ima TFT ekran i da je neuporediv sa Zeblaze satovima. Ovo je tema o pametnim satovima sa aliexpresa. Samo sam imao nameru da podelim nesto novo.

Naravno, nisam ja ništa rekao za to što si postavio, šta više i treba da se postavi jer kako ćemo drugačije saznati za nešto novo, možda bolje možda lošije. Moji komentari su bili za video jer njega u ovom slučaju komentarisemo :)

Ja sam GTS 3 pro narucio za 13e. NIje da mi treba ali za te pare bas da vidim kakvo je to cudo :)

Ja sam supruzi uzeo GTR 3 PRO, jeste da je GTS bio ista stvar samo drugi oblik, ali njoj je bio lepsi R pa reko sta je tu je.

Isti slucaj,eno menja teme u skladu sa garderobom :).

Jedno pitanje, da li je moguće povezati 2 sata preko Fit Cloud aplikacije ? Imam vec povezan Ares 3 pro, a sad mi je stigao GTR 3 pro.

Mozda bolje da povezes na 2 razlicite apk, ili ako mozes da uradis clon za fit cloud.
Baci utiske za oba modela, i razlike izmedju njih (prednosti/mane). 💪

@s5p
Iskreno nisam nesto odusevljen ni jednim ni drugim, ali opet za te pare i kome treba samo da mu stizu obavestenja i pozivi, broji korake, meri puls itd. moze proci.
Meni se licno vise svidja GTR 3 PRO, vise je elegantniji, dok je ARES 3 PRO bas veliki sat na mojoj ruci, i vise je sportski, ostalo sve je isto, oba imaju AMOLED ekran..
Ne uspevam da povezem gtr 3 nikako na da fit aplikaciju..

Prilozi

• IMG_7996.jpg
    IMG_7996.jpg
    116.9 KB · Pregleda: 57

Nije sa Alija ali odlična ponuda...
Dobije se i vaučer od 1000rsd koji može da se iskoristi posle za bilo koju kupovinu preko 1k.

Preporuka za neku narukvicu za btalk 3 pro. Ova original mi je pukla.

Recite mi kakve su aplikacije za ove satove? Pošto su većinom no brand ili ovi neki nepoznati brendovi, konkretno ovaj zblaze, da li aplikacije na telefonu (koje služe za sparivanje sata) dolaze sa reklamama (tipično za kineze) i da li traže previše pristupa uređaju?

Razmišljam kćerci uzeti nešto ovako, pa ne znam sad kakve su te aplikacije i da li ima nešto škakljivo i sumnjivo na njima.

Hvala.

Za Zeblaze, koliko sam pohvatao, imaš DaFit i FitCloudPro. Postoje još neke aplikacije, ali one valjda mogu da se povežu samo sa pojedinim modelima, nisam probao.
Takodje koliko se sećam DaFit ide na satove sa IPS ekranom, a FitCloud na satove sa Amoled ekranom. Jedini hibrid na koji sam ja naleteo (a veovatno ima još neki model) je Btalk 3 plus, gde je IPS ekran i FitCloud app.
Dozvole ti naravno traži, a na tebi je da li ćeš sve prihvatiti. Ako želiš da koristiš sve funkcije moraš da prihvatiš za imenik, pozive, poruke, kameru itd.

Meni odgovara DaFit app, nekako navikao na opcije koje ima. Na temi je bilo diskusije i o aplikacijama pa potraži detaljnije opise.

Prilozi

• DaFit dozvole app.jpg
    DaFit dozvole app.jpg
    48.2 KB · Pregleda: 16
Poslednja izmena:
Za Zeblaze, koliko sam pohvatao, imaš DaFit i FitCloudPro. Postoje još neke aplikacije, ali one valjda mogu da se povežu samo sa pojedinim modelima, nisam probao.
Takodje koliko se sećam DaFit ide na satove sa IPS ekranom, a FitCloud na satove sa Amoled ekranom. Jedini hibrid na koji sam ja naleteo (a veovatno ima još neki model) je Btalk 3 plus, gde je IPS ekran i FitCloud app.
Dozvole ti naravno traži, a na tebi je da li ćeš sve prihvatiti. Ako želiš da koristiš sve funkcije moraš da prihvatiš za imenik, pozive, poruke, kameru itd.

Meni odgovara DaFit app, nekako navikao na opcije koje ima. Na temi je bilo diskusije i o aplikacijama pa potraži detaljnije opise.
Hvala puno na odgovoru :)

Stigao zeblaze gts 3 pro.
Pozivi rade, i moze da se odgovori.
Medjutim ne rade pozivi sa wapp i vibera, stigne samo obavestenje da ima propusten poziv. Da li je tako i kod vas, jel mozete da primite poziv i razgovarate na wapp i viber preko sata?

Inace sat je lep. Zena je zadovoljna i izgledom i narukvicom, amoled je perfektan. Zvucnik i mikrofon perfektni. RTWake 8/10. 😀

Poručio i ja ženi jedan roze za happy birthday.

Stigao zeblaze gts 3 pro.
Pozivi rade, i moze da se odgovori.
Medjutim ne rade pozivi sa wapp i vibera, stigne samo obavestenje da ima propusten poziv. Da li je tako i kod vas, jel mozete da primite poziv i razgovarate na wapp i viber preko sata?

Inace sat je lep. Zena je zadovoljna i izgledom i narukvicom, amoled je perfektan. Zvucnik i mikrofon perfektni. RTWake 8/10. 😀
Nije moguce razgovarati sa sata preko tih aplikacija, dok sam imao Huawei sat samo mi je vibrirao kod poziva sa chat aplikacija, a na Zablaze dodje samo obavestenje o propustenom pozivu.
Po mojoj proceni mislim da ce to do godinu dana da osposobe, samo je pitanje da li ce pustiti update da rese to.

Nazad
Vrh Dno