Šta je novo?

Pametni satovi sa Aliexpressa

Nema vise ovaj pro 3 za 18. Sad su 25-26. I generalno jos jedan model koji sam merkao je skocio za 10 ak evra, u poslednjih 10 dana. Sta napravise kinezi...

Nema vise o ovog factorija u ponudi sa satovima, sad oficial zebleze.

Nema vise ovaj pro 3 za 18. Sad su 25-26. I generalno jos jedan model koji sam merkao je skocio za 10 ak evra, u poslednjih 10 dana. Sta napravise kinezi...

Nema vise o ovog factorija u ponudi sa satovima, sad oficial zebleze.
Probaj preko coin-a, verovatno ce biti 10% do 20% jeftinije

Da li pored Zeblaze Vibe 7 pro, Zeblaze ima jos neki sat a da je skoro ceo od metala? Koliko vidim Stratos modeli su pretezno od plastike gde je samo gornji deo sata od metala? Da li je Stratos 3 pro njihov najbolji model a da nije u pitanju full smartwatch/Android sat (koje takodje imaju u ponudi)? I na kraju, koji je prozivodjac konkurencija Zeblaze-u sto se tice jeftinih a koliko toliko kvalitetnih/pouzdanih kineskih brendova?

Koji je bolji sat redmi watch 4 ili xiaomi smartwatch s3 ili neki drugi u tom cjenovnom rangu?

Da li pored Zeblaze Vibe 7 pro, Zeblaze ima jos neki sat a da je skoro ceo od metala? Koliko vidim Stratos modeli su pretezno od plastike gde je samo gornji deo sata od metala? Da li je Stratos 3 pro njihov najbolji model a da nije u pitanju full smartwatch/Android sat (koje takodje imaju u ponudi)? I na kraju, koji je prozivodjac konkurencija Zeblaze-u sto se tice jeftinih a koliko toliko kvalitetnih/pouzdanih kineskih brendova?
Da se nadovežem na ovo pitanje, da li ko ima iskustva sa njihovim modelom ares 3 pro?

Uzeo sam ja da saltam izmedju njega i Amazfit GTR 2e.

Platio sam ga 15 i kusur dolara, za te pare radi ok.

Ono sto me nervira je senzor za detekciju podizanja ruke, los je i hoce nekad da upali i ugasi odmah ekran pa moras da se privikavas na hvatanje uglova prilikom podizanja ruke kako bi to radilo kako treba. Nije kritican problem, vise je iritantan.

Mada je to generalno problem na jeftinim kinezima - losi senzori - tako da ako hoces da radi kako treba, moras da se isprsis malo vise.

poz. ja sam sa alija kupio black shark GS3.moj prvi smartwatch. narucio sam ga 26.08. a dobio ga 12.09. za 17 dana. posto ga imam par dana prvi utisak da je ekran odlican a baterija dosla sa 90% i posle 3 dana pala na 80. jedino sto mi nije jasno baterija prikazuje samo okrugli procenat 10,20,30...% mozda ga nisam dobro namestio videcu. mogu zvati i pricati preko njega. navigaciju nisam proveravao a ima. sms poruke mogu citati ali ne i slati. platio sam ga oko 5500 din sa jos jednom narukvicom. jedna rezervna na cicak dolazi sa njim.

Moj Zeblaze pokazuje u koracima od po jedan procenat.

btalk 2 lite takodje isto po jedan.

Kao da je bitno da li je 20 ili 23%... Svakako ga stavljas na punjenje

Crna silikonska.Sto meni vise odgovara.Jer je sat robustan i tezi.Sa metalnom jos tezi.Imao sa metalnom i kao teg da nosim na ruci.

Jeste, 22mm kao Zeblaze, OlaEsporte i Huawei.

Narucio ga isti dan, danas valjda stize, pa javim utiske.
Nisam nesto puno vremena imao da ga testiram, planiran je za gospodzu, na prvi pogled, sam sat je onako, potezak (kao npr Vibe 7 Pro), stizu 2 narukvice, koje po meni nemaju najjasniji sistem kacenja, nesto kao Apple-ov, samo sto ne "drzi" tako lepo. OS, ako se tako moze nazvati, ima malo vise opcije nego V7P koji imam isto, s tim sto je izbor watchface-ova bolji na V7P. Graficki prikaz notifikacija je dosta "pikselastiji" nego na V7P iako imaju slicnu rezoluciju ekrana koliko mi se cini.
Ispod je poredjenje velicine sa Amazfit Balance-om i Apple Watch SE 1st gen.

Prilozi

• IMG_6005.jpeg
    IMG_6005.jpeg
    160.3 KB · Pregleda: 53
Zeblaze gtr3 pro
Vidim da je model već godinu dana star, da li ga kupiti sada, ako bude neka akcija, ili čekati novi?
Drugo, vidim da ga ima i sa metalnom narukvicom, kako se ona naručuje?

Instalirao sam Ali addon i vidim da su satovi pre samo par meseci bili i duplo jeftiniji, mislim da sada nije trenutak za kupovinu.

Istina živa, ja čekao jedan model da pojeftini, a on duplo skuplji danas. Neka ga...

I kad smo već tu, nisu samo satovi, mnoge stvari 50%-100% gore...

Vreme je da se proba neki smart sat. 😎

Koje su po vama top3 proverene/najpouzdanije marke sa alija za smart satove? Naravno budzet varijanta do 30ak dolara 😀

Vreme je da se proba neki smart sat. 😎

Koje su po vama top3 proverene/najpouzdanije marke sa alija za smart satove? Naravno budzet varijanta do 30ak dolara 😀
Zablaze po meni top izbor, i ima modela koji su duplo jeftiniji od 30$
Sve zavisi za sta ti treba, ja sa mojim nisam trenirao, pa ne znam kakav je za to, i nisam ga potapao u vodu.

Nazad
Vrh Dno