Pogledaj ovaj video,verujem da će ti biti jasnije.Trebaju ti dva komada.Pa dobro. Eto to mi objasnite kako? Imam Sonoff POWR2 i njega sam stavio kod bojlera. Ne na šinu, jer je nemam. Imam samo razvodnu tablu sa nekih 16 osigurača. Kao što rekoh 1 svetlo i 2 prekidača za po 16A/2000W, stalno zaboravljate. Standarni je indikator kao i kod većine.
Vodi računa da prekidač samo upravlja releom,bio to Shelly Sonoff ili neki treći,ako ide sve tj potrošnja preko prekidača ništa nisi uradio.Cilj mi je da zamenim ove bučne prekidače sa Aling konel-ovog indikatora sa nekim pametnim WiFi prekidačima na dodir, kao na slikama koje sam postavio ispod spojlera u mojim prethodnim postovima. Do sada nisam pronašao neke koji bi mogli da istrpe opterećenje za bojler i grejalicu od 2KW. Ne znam zašto je to tako teško shvatiti, a evo već 5 postova se trudim da objasnim. Nije mi nikakva pomoć tako što ćete mi sugerisati da potražim iste ovakve prekidače kakve već imam. Onda neka ostane ovako, ako ne može. Međutim mislim da je najpribližnija kombinacija onome što sam ja zamislio 3 prekidača na dodir (1+2 Gang kako to oni kažu) + Sonoff S-Mate + Sonoff MINIR3.
Problem je što ovaj S-Mate radi na bateriju CR2032 pa bih morao da je menjam, sad ne znam koliko često.
Koliko vidim, shelly nema zigbee, da li bi bilo problema sa integracijom wifi i zigbee prekidača u HA (pretpostavljam da ne)?
Zaboravio sam naglasiti da bih zelio neke touchscreen, slično ovom "Maxcio" sto sam naveo.Shelly plus 2PM
Ipak me Tongou zeza,ne u smislu da je neispravan,nego da loše radi kao ruter.Da li vam se dešavalo da vam neki uređaj zezne sve i svi uređaji postanu nedostupni tj zigbee2mqtt pobrljavi?Sve ok i od kad sam ubacio ovaj sa Alija,malo malo pa pobrljavi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari