Šta je novo?

Palm Pre Plus ili HTC Wildfire

munchkin

Cenjen
Učlanjen(a)
29.04.2009
Poena
159
Koji preporucujete? Vec imam iPod Touch i uzecu 4G cim izadje, samo mi treba i telefon da zameni Nokiju koju sam razlupao.

Oba su oko 300E kod nas, slican procesor i to :)
Najvise me zanima ako je neko imao iskustvo sa Palm telefonima kod nas...da li je bilo problema sa mrezom itd.

Nikad nisam imao webOS ili Android uredjaj

btw jel moze da se stavi poll na ovu temu?

Izvini ali hero a tek legend su "avion" za taj wildfire, sada hero ima po oglasim za 220-250e, dok se kod nas pojavi wildwire verujem da cje i legend biti za istu svotu euricja. Wildfire ima istu rezoluciju ekrana kao tatoo 320x240 i to mu je OGROMNA mana.

ja bih isao na wildfire, zbog 2.1 androida, kamere sa fleshom, i jos par gluposti. cini se kao super telefon za ok pare. trebalo bi kod nas da se pojavi kroz mesec-dva, a sumnjam da bi tada legendu pala cena za stotinjak evra. hero je ok, mada opet sve zavisi sta preferiras...wildfire mnogo bolje izgleda :)

Imam Palm Pre vec nekih 2-3 meseca ............ Jos uvek sam odusevljen kako WebOS radi ....... jedinu manu koju mogu uputiti je na racun same izrade telefona .... malko je osetljiviji ...... ali operativni sistem i uopste funkcionalnost svega je zadivljujuca ............

Poslednja izmena:
Koji preporucujete? Vec imam iPod Touch i uzecu 4G cim izadje, samo mi treba i telefon da zameni Nokiju koju sam razlupao.

Oba su oko 300E kod nas, slican procesor i to :)
Najvise me zanima ako je neko imao iskustvo sa Palm telefonima kod nas...da li je bilo problema sa mrezom itd.

Nikad nisam imao webOS ili Android uredjaj

btw jel moze da se stavi poll na ovu temu?

IPhone 4G ce koristiti samo microSIM kartice.. sto znaci da ces svojui karticu morati da seckas, jer nijedan domaci operater ne nudi microSIM. Operacija je pomalo rizicna jer mozes da ostetis karticu. Ako uspes da je skratis, takvu karticu kasnije neces moci da koristis u drugim telefonima.

Sto se Palm-a tice, sacekao bih razvoj dogadjaja posle preuzimanja od strane HP-a, pre svega zbog sw podrske.

Mozda je ipak najbolja opcija HTC Desire.

IPhone 4G ce koristiti samo microSIM kartice.. sto znaci da ces svojui karticu morati da seckas, jer nijedan domaci operater ne nudi microSIM. Operacija je pomalo rizicna jer mozes da ostetis karticu. Ako uspes da je skratis, takvu karticu kasnije neces moci da koristis u drugim telefonima.

Sto se Palm-a tice, sacekao bih razvoj dogadjaja posle preuzimanja od strane HP-a, pre svega zbog sw podrske.

Mozda je ipak najbolja opcija HTC Desire.

mislio sam na iPod Touch 4G, ali hvala svejedno :)

A zasto se ne odlucis za iPhone, onda neces morati da kupujes Touch, a imaces sve na sta si navikao.

a koliko kosta Touch?

Najnoviji model se kreće oko 250e.

lol i to mu nije skupo za mp3 player?!

A dobro, nije samo mp3 player. :) On ima sve sem GPS i GSM-a, mada ni ja ne bih dao toliko para za to već bih išao na iPhone (što sam i uradio :d).

Cek, daces 250 za touch i jos 200-250 za novi fon. Za te pare moze da se uzme iphone 3gs...

Cek, daces 250 za touch i jos 200-250 za novi fon. Za te pare moze da se uzme iphone 3gs...

da, ali tako imam dva razlicita uredjaja :p
zasto ne bih uzeo novi itouch,koji ce biti bolji od iphonea 3gs bez poziva, a novi iphone 4G ce imati microSIM, a ne igra mi se nesto sa makazama i mojom starom karticom.
ovako dobijem jos jedan android/webos uredjaj da se igram :)

Nazad
Vrh Dno