Šta je novo?

Palm Pre 2 [webOS 2.0]

munchkin

Cenjen
Učlanjen(a)
29.04.2009
Poena
159
Ako neko bude dobio bilo kakve informacije o prodaji ovog telefona u Srbiji (znam da je jos uvek rano) neka kaze.

palm-pre-2-pandora.jpg

Evo celog clanka (eng.) o telefonu sa Engadget-a
http://www.engadget.com/2010/10/19/palm-gets-official-with-webos-2-0-and-pre-2-hitting-france-on-f/

Sta je unapredjeno u odnosu na Palm Pre Plus:
512MB RAM
1GHZ Procesor
5mp kamera
Bolji materijali izrade
webOS 2.0
WiFi Hotspot
Flash 10.1
Unapredjen multitasking
...

Deluje više nego interesantno, a baš sam se sinoć pitao šta se dešava sa Palm-om od kada ga je kupio HP, bilo bi šteta da nestane takva firma. Moram da vidim sad na yt kako radi webOs ;)

Mislim da sam procitao par review-a i da nije bilo preterano hvalospeva za prethodni model kako za hardver tako i za softver, narocito podrska jer je mali broj aplikacija za WebOS a i spominjala se losa prodaja u USA
Moracu da pogledam opet ;)

WebOS je sjajan operativni sistem, po meni u nekim stvarima bolji cak i od iOS-a i Androida. Smatram da je jedino Palm sa WebOS-om ljudski uradio multitasking. Hardver je, sa druge strane, bio ne tako sjajan. Iskreno bih voleo da WebOS osvoji vise trzista, zaista je fino ispeglan OS i vrlo user friendly.

P.S. I da ga metnu na neki pristojan 3,7-4,3" touchscreen only uredjaj.

...mali broj aplikacija za WebOS...

Pa ima Angry Birds, kome treba vise? :D

Jel ima native SDK za WebOS? Koliko je meni poznato u pocetku su sve aplikacije pisane u JS i html. Tu je nemoguce napraviti bilo kakvu igru.

Imao sam PalmPre telefon i bio sam vise nego zadovoljan, jedini razlog zbog ceka sam ga prodao je velicina ekrana od "samo" 3,1".

Nazad
Vrh Dno