Jako mi je zao ako sam nekog naljutio, to mi stvarno nije bila namera, jednostavno mi trebaju ti palmovi i definitivno sam kontaktirao jednu uvoznicku firmu, zasad nema nista, ljudi kazu da rade na tome, ali dok ne urade....
Mikice, ja cenu bilo cega u Beogradu mogu saznati ili sa interneta ili telefonskim razgovorom. Devojka koja se na telefon javlja je dala tu cenu za taj model (da ne ponavljam), a ako je to za m130 onda ok, porezi, carine... razumem. Sto se cene softvera tice, kad imas ISO9000/2001 i ISO14000, a boris se za ISO16002 certifikat onda budes kaznjen za piratski softver koji u firmi koristis. Kontrole su rigorozne i nenajavljene. Opet, isti taj (vrlo prijatan, doduse) glas sa 011655485 me je infomisao da nema nikakve podrske (ext. mem. modula, tastatura...) niti dodatnog softvera za palm. Sad, ako je stanje de facto drugacije, a tebi bolje poznato kazi, mislim, mozda gresim, ali zato smo tu.
Shale, hvala na ponudi, ali treba mi vise palmova sa LEGALNIM - PLACENIM softverom i pratecom opremom, a plativi preko racuna.