Šta je novo?

Palit GF8600GT Sonic+ buka

Mojo Jo Jo

Čuven
Učlanjen(a)
14.02.2004
Poena
620
Služila me dobro oko godinu dana ali od nedavno počela da testeriše (pre toga se jedva čula, što mi je bilo i najbitnije kod kupovine). Malo sam guglao i vidim da ima još ljudi sa ovim problemom, i podmazivanje im nije rešilo problem. Treba mi neko efikasno i jednostavno rešenje. Pomagajte 🙂

Meni je na istoj kartici podmazivanje resilo problem , podmazao sam pre vise od pola godine i od tada se ne cuje ..Skini ventilator i nalepnicu i prsni malo sa WD40 ocisti sve lepo i nema da brines..
Zasto bi dao neznam 20 evra za kuler na kartici koja vredi 50 evra..

Ja moju uzeo u dec. 2007 i super radila do pre neki dan kad je povremeno pocela da drlja,bruji,testerise.Posto je u garanciji,da li da je nosim u servis?
Da li neko zna da li menjaju fan ili samo podmazuju?Ako podmazuju samo,da ne nosim dzabe,to mogu i sam.

Najjednostavnije reshenje moze biti da ako podmazivanje ne pomogne da skines ventilator sa graficke i da stavis ne drugi vent znaci samo nekako prichvrstih da stoji preko hladnjaka i to je to

Ja moju uzeo u dec. 2007 i super radila do pre neki dan kad je povremeno pocela da drlja,bruji,testerise.Posto je u garanciji,da li da je nosim u servis?
Da li neko zna da li menjaju fan ili samo podmazuju?Ako podmazuju samo,da ne nosim dzabe,to mogu i sam.

pa ako ti je u garanciji mozes da nosih u servis ali pre toga probaj da podmazes ili uradis ovo gore shto sam rekao jel ce da te dave za garanciju bez veze bices bez kartice nedelju dve

E hvala na savetima, stavio sam kap ulja za šivaću mašinu i za sada se ne čuje 🙂

Moj primerak se isto ponasao bas pre nego da ga zamenim. Pocne da ispusta komp neke cudne zvuke, pogledam ja a vent se jedva okrece, malo ga poguram prstom i on radi ok. Ovo se desavalo samo kad startujem komp, valjda je prasina usla unutar venta.

Nazad
Vrh Dno