Šta je novo?

Palit 9600GT Sonic OC

Civil

Slavan
Učlanjen(a)
18.08.2005
Poena
380
Koji je generalno gledajuci OC ove karte "za svaki dan" za fabrickim hladjenjem? Znaci da "sipam i ne mislim" ?

9600gt je karta koja ima 50% sanse da bude ok kloker i 50% da nebude... To jedino ti mozes da utvrdis...

Ok, ali mislio sam da postoji neki clock za koji moze da se kaze da moze da podrzi svaka za svaki dan. Kao recimo kada sam imao 6600GT AGP koju sam drzao na 550/1000 (mislim) i to je bio clock za svaki dan i moglo je da se kaze da svaka ide do toliko. A i zar nisu sve Palit 9600GT Sonic iste po tom pitanju?

Ne bih nista spektakularno nego ono... za svaki dan ali da malo poboljsa performanse... kao sto prakticno svaki E4300 ide na 3GHz, tako i ovde ta neka varijanta... ako moze da se generalizuje...

pa trebalo bi da ti ide 700-730 za gpu i oko 1000 za memoriju.. Shadere idi na linked clocks... Pokusaj to pa opali par puta 3dmark06

to sam morash da vidish krenesh od def pa idesh lagano malo po malo i vrtish 3dmark na svakom kloku i sve tako dok ti kartica ne pochne da baguje/pregreva onda smanjish na prethodni i izvrtish vishe markova ili chupavu kocku iz ati toola ;)

Poslednja izmena:
@warmasterr 700/1000 mi je po defaultu. ;) Linked clocks mi je vec cekirano po default-u... a sta to znaci?

Poslednja izmena:
Recimo moze 750 za GPU,1850 za Shadere i 1040 za memoriju za svaki dan.
Moguce je i preko toga,ali to ces morati sam da otkrijes,jer zavisi od mnogo stvari.

@warmasterr 700/1000 mi je po defaultu. ;) Linked clocks mi je vec cekirano po default-u... a sta to znaci?

Znaci fabricki ti je ocnuta karta :D Idi 750 za gpu, memoriju ne preteruj znaci 1090 i linked clocks za shadere.. Linked clocks znaci da kako povecavas frekvenciju GPU-a tako sinhrono povecavas i freq shadera ;)

Nazad
Vrh Dno