Šta je novo?

Pakao sa YU tastaturom ... trazim "nalepnice"

vladoA

Slavan
Učlanjen(a)
14.12.2004
Poena
309
Ne znam sta mi bi da pomislim kako bi mi tastatura sa YU slovima, olaksala zivot. Mora da je to posledica nekih kilometarskih dokumenata na srpskom... I tako uzeo sam neku logitech-ovu YU tatstaturu, i kunem dan kada sam to uradio.
Nikako ne mogu da se naviknem, na nepostajanje eng. oznaka, posebno su problematicni znakovi -=)'\;"|?><}{: itd.

Posto ne mogu da menjam tatstaturu interesuje me, da li negde mogu kupiti "nalepnice" za tastere sa karakterima koji mi trebaju. Tastatura je crna, pa bi mi tebali beli. Uzeo bih samo nesto sto je relativno trajno i lepo izgleda, ne bih upropastim tastaturu.

Ma batali nalepnice, naucices za par dana gde ti je sta i gotovo. :)

Pozdrav!

e.... ja imam jedno pet setova tih nalepnica..... odes do microsoftove kancelarije. i tako pokupis kao reklamni materijal :D ja sam ih nalepio i dosta pomazu a sto je najbolje dolaze u 2 varijante, bela i crna slova u zavisnosti od tastature.. :D odlichna stvar.

Ja imam dva racunara jedan do drugog, jedan sa YU tastaturom, jedan sa obicnom, pa kada zaboravim nesto gvirnem na tastaturu onog drugog da se podsetim ;)

Svaka YU tastatura bi morala da ima gravirane sve znakove iz engleskog cp (naravno ne na istom mesto kao na engleskoj).
Ti hoćeš da kažeš da nigde na tastaturi nemaš te znake?? :zgran:

Mislim da je Dandy-jevo reshenje ubedljivo najprofitabilnije. Kupi novi rachunar na kom cesh imati tastaturu sa drugim rasporedom i na koju cesh uvek moci da gvirnesh :D
Shalim se naravno, otidji do ms-a, i dace ti te nalepnice...

jddipqd je napisao(la):
Svaka YU tastatura bi morala da ima gravirane sve znakove iz engleskog cp (naravno ne na istom mesto kao na engleskoj).
Ti hoćeš da kažeš da nigde na tastaturi nemaš te znake?? :zgran:
Ima naravno na razlicitim mestima, i sada zamislim pisem c++kod kod kuce, a veruj mi ima dosta ne slovnih znakova, i jedva se neko uklopim, a odnda dodjem na posao, i sednem za eng tastaturu ....uh.

Za sada je Sasa u pravu, mada mislio sam da se salite za MS, pa gde su im te kancelarije ?

Poslednja izmena:
nalepnice za tastaturu

E meni trebaju isto nalepnice za brata koji je u inostranstvu a obozava kvacice, i to za tastaturu od laptopa, kao i svaku drugu koju bi kupio u, jelte, inostranstvu. Znaci trebaju mi nalepnice sa nasim slovima, koje bi se lepile na eng (tj. stranu) tastaturu.

vladoA je napisao(la):
...mada mislio sam da se salite za MS, pa gde su im te kancelarije ?

da stvarno, gde?
posto je stari post mozda su se pojavile jos negde?

Nazad
Vrh Dno