Šta je novo?

Painkiller problem...

zelenika

Čuven
Učlanjen(a)
20.02.2002
Poena
619
Udjem u neku pecinu i tu me ceka neki veliki majmun. Ispod je neka vatra. Majmuna ne mogu da ubijem niti bilo gde da pobegnem, gore na vrhu je neki otvor ali ne znam sta sa njim?

Zna li neko?

Pucaš u taj otvor na stropu i trebaš da njega dovedeš pod taj otvor i to je to.

Alo bre, pa PRVI nivo je u pitanju?!?! Kako mislis da zavrsis igricu ako odmah trazis ovde odgovor????

deka je napisao(la):
Alo bre, pa PRVI nivo je u pitanju?!?! Kako mislis da zavrsis igricu ako odmah trazis ovde odgovor????
predpostavljam da si zaboravio slucajno smajli na kraju, inace nemoj biti tako ironican !!!!
to kad ce ko zatraziti pomoc u igrama je licna stvar !!! :)
pomozi sa konkretnim predlogom !

Meni trreba pomoc.
5. poglavlje, misija The Monastery...ovako:
Kad dodjem do onog glavnog, velikog manastira unutra se nalazi par pentagrama...posle toga se puca u onaj luster-3d krst i ulazi se dole...kad se taj podrum pocisti i uzme jos 1 pentagram vratim se gore pa u novi podrum, pored ulaza (oni koji su prosli znaju o cemu govorim :))

E sad-tu je problem: dole brzo pobijem protivnike, medju kojima dominiraju one babe-vestice, medjutim - sta dalje ??? Nisam pametan. Statistika kaze da sam ubio 130 od 159 neprijatelja. Ne znam sta da radim. Postoji zid koji mi brani da se spustim niz stepeniste (pretpostavljam da to trebam da uradim) ali nemam pojma kako da ga deaktiviram.

Pomoc??

zelenika je napisao(la):
Udjem u neku pecinu i tu me ceka neki veliki majmun. Ispod je neka vatra. Majmuna ne mogu da ubijem niti bilo gde da pobegnem, gore na vrhu je neki otvor ali ne znam sta sa njim?

Zna li neko?

Otvor treba da probijes bilo kojom pucom da bi krenula svetlost da pada. Svetlos ce padati bas na istureni deo iznad vatre, gde ti treba da stojis i cekas glavonju. Pustis ga da pridje i kada je veoma blizu skocis na stranu ka merdevinama, i ispenjes se njima a on zagine.
Probaj par puta.

OptiPlex je napisao(la):
Meni trreba pomoc.
5. poglavlje, misija The Monastery...ovako:
Kad dodjem do onog glavnog, velikog manastira unutra se nalazi par pentagrama...posle toga se puca u onaj luster-3d krst i ulazi se dole...kad se taj podrum pocisti i uzme jos 1 pentagram vratim se gore pa u novi podrum, pored ulaza (oni koji su prosli znaju o cemu govorim :))

E sad-tu je problem: dole brzo pobijem protivnike, medju kojima dominiraju one babe-vestice, medjutim - sta dalje ??? Nisam pametan. Statistika kaze da sam ubio 130 od 159 neprijatelja. Ne znam sta da radim. Postoji zid koji mi brani da se spustim niz stepeniste (pretpostavljam da to trebam da uradim) ali nemam pojma kako da ga deaktiviram.

Pomoc??

Taj zid se otvori kad ih sve pobijes, to je sledeci "Checkpoint". Ili ih nisi sve pobio, ili je neki bug. Mozda ti se neki zomboid zaglavio negde, sto ni sam ne verujem, posto je ovo jedna od onih igara, gde je to 100%-no odradjeno.

Provalio sam gde je zapinjalo :) U nekom bunaru u dvoristu nisam sve pobio pa sam morao da se vratim i kad sam to obavio lepo je nastavio...:)

Nazad
Vrh Dno