predpostavljam da si zaboravio slucajno smajli na kraju, inace nemoj biti tako ironican !!!!deka je napisao(la):Alo bre, pa PRVI nivo je u pitanju?!?! Kako mislis da zavrsis igricu ako odmah trazis ovde odgovor????
zelenika je napisao(la):Udjem u neku pecinu i tu me ceka neki veliki majmun. Ispod je neka vatra. Majmuna ne mogu da ubijem niti bilo gde da pobegnem, gore na vrhu je neki otvor ali ne znam sta sa njim?
Zna li neko?
OptiPlex je napisao(la):Meni trreba pomoc.
5. poglavlje, misija The Monastery...ovako:
Kad dodjem do onog glavnog, velikog manastira unutra se nalazi par pentagrama...posle toga se puca u onaj luster-3d krst i ulazi se dole...kad se taj podrum pocisti i uzme jos 1 pentagram vratim se gore pa u novi podrum, pored ulaza (oni koji su prosli znaju o cemu govorim)
E sad-tu je problem: dole brzo pobijem protivnike, medju kojima dominiraju one babe-vestice, medjutim - sta dalje ??? Nisam pametan. Statistika kaze da sam ubio 130 od 159 neprijatelja. Ne znam sta da radim. Postoji zid koji mi brani da se spustim niz stepeniste (pretpostavljam da to trebam da uradim) ali nemam pojma kako da ga deaktiviram.
Pomoc??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari