Šta je novo?

Painkiller-Kako ubiti LUCIFERA

Nikola1

Čuven
Učlanjen(a)
13.04.2003
Poena
650
Zadnji nivo,predpostavljam,vrtim se u krug i ubijam duhove(67),nakon toga krece Lucifer ali ne znam u cemu je kvaka kako da ga skenjam.Je li neko prosao?

Nikola1,a kako ubiti ono cudoviste u mocvari sto lici na vodu (to je nivo Swamp)

stefan2 je napisao(la):
Nikola1,a kako ubiti ono cudoviste u mocvari sto lici na vodu (to je nivo Swamp)

Pucas u one baloncice,mehurice vazduha kad on prolazi pored njih, oni ce eksplodirati i naneti mu damage !

Jeste ja sam prosao. Isto tako sam se par puta smarao dok nisam provalio, posle toga Lucifer postade najlaksi demon u igri. Dakle kada zabijes 66 duhova i predjes u deamon mod, kruzi oko lucifera, izbegavaj ga i cekaj dok ne krene da te gadja kamenjem, kada to uradi, pucaj na kamenje tako da se ono vrati i pogodi ga, ako to dobro izvedes, on ce da baci mac na tebe, a ti isto opleti po macu i gle cuda, mac ce ga zabiti na jedan do pola dva.
Poz

E sta sam vam ja skrivio toliko pa svi hocete da me ubijete :) :) :)

E da kakva je igra?

Moram da priznam da je kraj najmanje onakav kakav sam zeleo da bude i jedina je "losa fora" u igrici. Mislim, nije da nije, ali sam ocekivao neku klanicu :smoke:

LUC1FER je napisao(la):
E da kakva je igra?

Probao sam DEMO i mogu ti reci da me i nije nesto odusevio. Sve se svodi na ubijanje spodoba raznih vrsta. Mislim to na pocetku i nije toliko lose, ali kasnije dosadi. Grafika je dobra (nije na nivou Far Cry-a), prisutna je i havok fizika. Sve ovo pricam na osnovu toga sto sam video u DEMO-u koji sadrzi dva nivoa. Sve u svemu igru vredi probati, ali nevidim nesto po cemu ce ostati zapamcena. Toliko od mene. Pozdrav.

izvini kolega nisam mislio na tebe nego Lucifera u igrici i svima hvala na obavestenju,i igrica nije losa ali sam ocekivao mnogo vise do sada Far cry NUMBER ONE.

Ja cu zloupotrebiti priliku da u jos jedan tred postavim isto pitanje:

Meni trreba pomoc.
5. poglavlje, misija The Monastery...ovako:
Kad dodjem do onog glavnog, velikog manastira unutra se nalazi par pentagrama...posle toga se puca u onaj luster-3d krst i ulazi se dole...kad se taj podrum pocisti i uzme jos 1 pentagram vratim se gore pa u novi podrum, pored ulaza (oni koji su prosli znaju o cemu govorim )

E sad-tu je problem: dole brzo pobijem protivnike, medju kojima dominiraju one babe-vestice, medjutim - sta dalje ??? Nisam pametan. Statistika kaze da sam ubio 130 od 159 neprijatelja. Ne znam sta da radim. Postoji zid koji mi brani da se spustim niz stepeniste (pretpostavljam da to trebam da uradim) ali nemam pojma kako da ga deaktiviram.

Pomoc??

Huh ja sam probao demo i odusevio se grafikom, a posebno fizikom, i time sto igra i na mom sporetu u high radi jako pristojno. Odlicno. Na koliko je cd full igra?

Nazad
Vrh Dno