Probaj da drzis power dugme, a zatim pritisni cetiri puta to dugme za nastavak stampe (ili za sta vec sluzi), onda pusti power. Tako sljaka na 840c i na 1220c, u svakom slucaju sigurno ima neka fora.Bokaco je napisao(la):Ima li neka fora sa hp 5150 koji nije laserski? Ja pritisnuo dugme za nastavak stampe oko 2 sekunde a stampac odstampao samo:
hp 5150
Hp Invent
Arahne je napisao(la):lj 1300 nece da mi prikaze broj stranica, sve ostalo pokaze, dok 1200 to pokazuje?
milos1985 je napisao(la):Mogu li nekako na hp 1010 da dobijem ovu brojku?
Jeremy je napisao(la):Probaj da drzis power dugme, a zatim pritisni cetiri puta to dugme za nastavak stampe (ili za sta vec sluzi), onda pusti power. Tako sljaka na 840c i na 1220c, u svakom slucaju sigurno ima neka fora.
Ma problem i jeste u tome shto sam to uradio kao shto radim na 1200, ali ima svega osim broja strana. Razmishljao sam da nije do drakvera ali to opet nema veze. bash sam u zbunu. ALi ajd probacu sutra na poslu opet. By the way jel ti se podize i spushta feeder za papir kada shtampa. ja sam hteo da svisnem kad je to pocheo da radi.fanatic je napisao(la):Pritisni ono jedino dugme na prednjoj strani štampača 5 sek. U stvari drži ga dok se uz zelenu lampicu ne upali i crvena dole, onda pusti i eto ti test sa sve brojem strana kao na LJ 1200 i još više ...![]()
![]()
FANATIC THE HP PRINTER MASTER !!!![]()
Pritisni zeleno dugme na prednjoj strani štampača i drži ga dok se uz zelenu lampicu ne upali i crvena , odštampaće ti se strana pod nazivom "self test".milos1985 je napisao(la):Mogu li nekako na hp 1010 da dobijem ovu brojku?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari