Šta je novo?

page count na Canon laseru?

Jeremy

Čuven
Učlanjen(a)
15.11.2003
Poena
620
Zna li neko kako da proverim koliko je stranica odstampao LBP 1120?
Ili mozda taj krs uopste i nema brojac?

Nema brojač. Ako znaš koliko je potrošio toner kaseta računaj jedno 2.000-2.500 strana po toneru.

P.S. Extra avatar. !!!

100 dem do groba !!!! :) :)

Ma bas zato mi i treba brojac, cini se da ne stampa po specifikaciji ili neko stampa nocu:). Inace stampac u firmi je u pitanju, al' nek sef lupa glavu...
Hvala ti u svakom slucaju, a hvala i za avatar, ne smemo zaboraviti nasu "nacionalnu" valutu i svrhu zivota '90-ih;)

Poslednja izmena:
Tjah, i ja se ubih trazeci po netu kako se to moze dobiti, ali bez uspeha... :(
Kontao sam da je isto kao na Hp-ovima, gde kad pritisnes i drzis dugme nekoliko sec. onda izbaci tu neku probnu stranicu, sta li, ali nope... ovde to nije slucaj... :(
Ako neko zna nek vrishti... :p

Ima li neka fora sa hp 5150 koji nije laserski? Ja pritisnuo dugme za nastavak stampe oko 2 sekunde a stampac odstampao samo:

hp 5150
Hp Invent

Bokaco je napisao(la):
Ima li neka fora sa hp 5150 koji nije laserski? Ja pritisnuo dugme za nastavak stampe oko 2 sekunde a stampac odstampao samo:

hp 5150
Hp Invent
Probaj da drzis power dugme, a zatim pritisni cetiri puta to dugme za nastavak stampe (ili za sta vec sluzi), onda pusti power. Tako sljaka na 840c i na 1220c, u svakom slucaju sigurno ima neka fora.

lj 1300 nece da mi prikaze broj stranica, sve ostalo pokaze, dok 1200 to pokazuje?

Mogu li nekako na hp 1010 da dobijem ovu brojku?

Arahne je napisao(la):
lj 1300 nece da mi prikaze broj stranica, sve ostalo pokaze, dok 1200 to pokazuje?

Pritisni ono jedino dugme na prednjoj strani štampača 5 sek. U stvari drži ga dok se uz zelenu lampicu ne upali i crvena dole, onda pusti i eto ti test sa sve brojem strana kao na LJ 1200 i još više ... ;) ;) ;)

FANATIC THE HP PRINTER MASTER !!! :)

Jeremy je napisao(la):
Probaj da drzis power dugme, a zatim pritisni cetiri puta to dugme za nastavak stampe (ili za sta vec sluzi), onda pusti power. Tako sljaka na 840c i na 1220c, u svakom slucaju sigurno ima neka fora.

Thanks

fanatic je napisao(la):
Pritisni ono jedino dugme na prednjoj strani štampača 5 sek. U stvari drži ga dok se uz zelenu lampicu ne upali i crvena dole, onda pusti i eto ti test sa sve brojem strana kao na LJ 1200 i još više ... ;) ;) ;)

FANATIC THE HP PRINTER MASTER !!! :)
Ma problem i jeste u tome shto sam to uradio kao shto radim na 1200, ali ima svega osim broja strana. Razmishljao sam da nije do drakvera ali to opet nema veze. bash sam u zbunu. ALi ajd probacu sutra na poslu opet. By the way jel ti se podize i spushta feeder za papir kada shtampa. ja sam hteo da svisnem kad je to pocheo da radi.

milos1985 je napisao(la):
Mogu li nekako na hp 1010 da dobijem ovu brojku?
Pritisni zeleno dugme na prednjoj strani štampača i drži ga dok se uz zelenu lampicu ne upali i crvena , odštampaće ti se strana pod nazivom "self test".

Vrh Dno