Haludza
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.12.2001
- Poena
- 619
Eh, zaladnelo odjednom, na Adi nema vishe tangica da se kupe motorom, pa reko daj da svratim do bencha da se malko geekujem
. Hm, nikako da dohakam ovom TV-u. Uzeh ga pre 2 nedelje al tek sad skupih vremena da ga povezem, i sad sedim zblanut. Nekako sam povezao komp i tv preko dvi2hdmi kabla, slika je brutalno dobra, boje nikad bolje, sve je strava kucam ovo sa tv-a, savrsheno upotrebljiv kao monitor, ali imam nepremostiv problem. Nece Quake3!? A ni F.E.A.R. A ni C.O.J. Ma nece niti jedna igra. Cim pokrenem igru ugasi se Tv. Igra pici ali slika je crna. A recimo 3dmark06, pa josh demo mod, pa malko AA, na mojm mashini + lcdtv, izgleda fenomenalno. Ali igre nista. Sta sam pritisnuo? Morao sam da stavim settings kao u attachmentu da bi mi slika i boje bile normalne. Ako stavim da nvidia skalira onda su poremecene boje. Sta da radim ako igra ne podrzava 1366x768 (recimo q3) jem ima neka fora da se natera da prikazuje normalno tu rezoluciju. Aj pomagajte..
Ps. koga zanimaju neke posebne informacije o konkretnom modelu neka pita. Ja mogu samo da kazem da je to novija verzija 37LC2R sa boljim contrastom shatro. Sve ostalo (panel itd) bi trebali da su isti kao i na LC2R. Mislim ko se lozhi na lcdtv - prava stvar..
Ps. koga zanimaju neke posebne informacije o konkretnom modelu neka pita. Ja mogu samo da kazem da je to novija verzija 37LC2R sa boljim contrastom shatro. Sve ostalo (panel itd) bi trebali da su isti kao i na LC2R. Mislim ko se lozhi na lcdtv - prava stvar..