Šta je novo?

pad sistema

Miki5

Čuven
Učlanjen(a)
06.01.2002
Poena
609
zdravo
par pitanja:
flash get - kako vam se pokazao ovaj program, da li je sklon krahiranju?
naime, danas mi se desio pad sistema, pa sumnjam da je mozda flash get krivac (ver.1.0) ali mozda je i neki drugi problem u pitanju,
bio sam na vezi, od programa su mi bili otvoreni samo IE, flash get, outlook i atguard
jednostavno blokirao se i mis i tastatura,
tako da je preostalo samo reset dugme,
kad sam resetovao racunar, nije hteo iz prve da podigne sistem vec se culo pistanje speakera i nije bilo slike na ekranu.
Tek nakon isljucivanja i ponovo ukljucivanja sam uspeo da podignem sistem

imam win2000 i nikad mi se ovakav pad nije desio, da li je mozda hardverski problem, na sta prvo mogu da sumnjam?
sumnjam i na memoriju posto imam module razlicitih firmi...

takodje potrebna preporuka za neki dobar program za testiranje hadrvera
ako imate ideju na sta bih trebao da sumnjam javite se
svaka pomoc dobrodosla!
pozdrav
Miki

ne verujem da je flash get krivac sto ti se ukocio sistem - hoce flash get da "zamrzne" komp na neku sekundu (ako pocnes da downloadujes neki veliki fajl pa mu on u tom vremenu obezbedjuje prostor na hardu)...

Miki5 je napisao(la):
takodje potrebna preporuka za neki dobar program za testiranje hadrvera
ako imate ideju na sta bih trebao da sumnjam javite se
svaka pomoc dobrodosla!
pozdrav
Miki

Mislim da je SiSoft Sandra 2002 program koji trazis, imas je na Fosiju!

Pogledaj koji ti programi sve rade u pozadni, idi na Ctrl+Alt+Del kada startujes comp, a takodje proveri i MsConfig pa sta ti ne treba destikliraj, ali se pazi napravi back up jer se moze zeznuti startup.

Meni se nesto slicno dogodilo,ali to vise lici na nekvalitetno napajanje i hardverski problem nego na softver.Rezultat tog blokiranja je bio puko win2k i definitivno sam prebacio problem na Mercury 300W napajanje (ipak je to noname trash) i losu struju koju salje EPS.

Vrh Dno