Šta je novo?

Pad Sistema

Y2K986

Slavan
Učlanjen(a)
13.11.2007
Poena
330
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 5600X + Lian Li Galahad 2 LCD 360
Matična ploča
ASUS ROG Strix B550-F Gaming Wifi II
RAM
64Gb Corsair Vengeance RGB RT
GPU
Sapphire RX 7800 XT Nitro+ Gaming OC
Zvuk
Klipsch The Fives
PSU
Corsair RM850x SHIFT 80 PLUS Gold
Kućište
Lian-Li O11D Evo RGB
Monitor
LG UltraGear 32GP850-B
Miš & tastatura
Logitech G G900 Chaos Spectrum + Razer BlackWidow V4 Pro
Pristup internetu
  1. Optički internet
Kao sto i sam naslov kaze pre par dana mi je pao sistem.Naime sta se desilo...Jedan moj drug snimao film na flash-u i posle otvorio My Computer i flash da vidi da li se nasnimalo i da li je sve u redu.Dupli klik na flash i komp je samo zakucao.Mish se pomera,ali nista drugo ne reaguje.Restart jednom,dvapu,triput...ne vredi...Dodje do onog dela "Microsoft Windows" i vrti one kvadratice ispod ali uopste ne dolazi do "Log On" dela.Samo vrti...
Odem u Safe Mode,uradim par Restore Point-a ali ista prica i dalje...
E sad,kada ukljucim Safe Mode WITH Networking dobijam isti problem-nece Windows da se ukljuci uopste.Ali kada ukljucim samo Safe Mode ukljuci se normalno bez problema.

Sta moze da bude problem?
Koji procesi se tu ukljucuju i da li mogu da ih iskljucim?Mozda je to problem? Ima li neko ideju?

Imam i Vistu na drugoj particiji i sve shljaka bez problema...

Pomagajte!?

Najverovatnije je flash bio inficiran i tako je inficirao i tvoj comp. Skeniraj nekim antivirusom iz safe mode.

Poslednja izmena:
Imam Kaspersky,i nasao je virus na autorun.inf.Da je imao virus na jos nekom fajlu verovatno bi mi prijavio i to.Nije mi nikakv problem da odskeniram i safe mode ali ipak mislim da nije to.
Grize me ono cudo "with networking" .Cini mi se da su neki driveri za mreznu kartu stradali ili nesto slicno,pa da zato zakucava i Windows i Safe Mode with Networking.Zato sam i pitao da li zna neko koji procesi se ucitavaju u tom trenutku jer pretpostavljam da ima neke veze sa tim.Ali probacu i Scan...

Prosao Kaspersky u Safe Mode i nista nije nasao.Jos neka ideja pred Repair?

Udri nov sistem, lakshe je tako nego juriti danima moguci problem na netu i smishljati nacin da isti reshish...
Ovako za po cuke dignesh novi win i uzivash ... ;)

:wave:

Probaj da skines erd commander 2007. Ako ti on ne pomogne nece nista.
Za Vistu skini Vista recovery dvd.

Vrh Dno