Šta je novo?

Pa #@*%# ti sve po spisku!

wiz011

Guest
Učlanjen(a)
18.12.2004
Poena
440
E, vala...

Sinoć pokrenem Winsock Fix (bez potrebe, BTW) a lik je napravio neki šantav ERUNT script za registry backup. I pošto mi vrućina udarila u glavu ja mu kažem da napravi backup, izaberem C (hebem ti budalu, tj. mene) i koliko sam shvatio kažem mu da ne briše "target folder", kliknem na OK i odem da radim nešto drugo. Kad sam se vratio - imam šta da vidim! Moronski program je obrisao sve sa C, i Windows, i programe, samo je ostalo ono što je bilo "in use".

Da nevolja bude veća, nisam uradio image particije (kao, čekam da sredim, bla, bla, bla) a nekoliko nedelja nisam radio ni backup. Šteta ipak nije ne znam kakva, odavno sam navikao da sve što je bitno držim na drugim particijama ali mi je otišlo dva privremena foldera sa hrpom svakakvog nesređenog materijala, velika količina strana skinutih Scrapbookom za FF (nisam stigao da prebacim default folder na neku drugu particiju jer je to, kao, bilo eksperimentalno), hrpa muzike za klasičnu gitaru u MP3 formatu koja je čekala na tagove i sređivanje i nekoliko foldera sa CD interfejsima i apdejtima za programe u koje je uložen veliki rad i koji su čekali snimanje na CD.

Da sam bolje raspoložen verovatno bih pokušao da izvučem neke od ovih fajlova sa harda, ali sam bio dovoljno mrzovoljan da sam uradio Quick format C.

Najgore što mi se u životu desilo a da je od ove vrste je kad sam nehotice izbrisao folder sa oko 250 MB skinutog materijala a to nisam primetio par meseci. Ali ovako nešto da mi se desi... :wall:

Posebno ludilo je to što meni nikakav registry backup nije ni trebao, jer je podešeno da se automatski pravi backup posle svakog restarta. Još veće ludilo je to što imam posebnu particiju koja služi samo za backup i voleo bih da sam sebi mogu da objasnim zašto nisam koristio nju, umesto C. :mad:

Poslednja izmena:
SH in various religions

shit happens

Shit is happening because you deserve it, but we love you
anyway.
http://www.spunk.org/library/humour/sp001523.html

Inace, jedini put kad sam primenio winsockfix uradio mi je tacno ono sto je trebalo. Racunar sa xp home, uspostavlja vezu sa provajderom, tcp/ip prisutan, al` stranice nikako da otvori. Nije pomoglo updateovanje na sp2, reinstalacija tcp/ip, pa na kraju pokrenuh winsockfix, i bese sve ok.

***a, zbok takvih stvari koja se desila tebi (a desavalo se i meni), ja vazne stvari przim na cd/dvd. Otprilike imam stav da ukoliko mi je nesto vazno, a stoji samo na jednom mestu duze od npr 15 dana - da time drasticno povecavam verovatnocu za nepovoljnim dogadjajima. Sad, najcesce uopste i ne bude tako, al` coveku je uvek zao nakon crash-a sto ga je mrzelo da prebaci podatke na neku drugu particiju/racunar ili proprzi cd. Sorry, ovaj link gore je cisto da te nasmeje, ako moze.
Tomorow is a new day.

Nazad
Vrh Dno