Šta je novo?

PA sta sad reci ??

raxx

Čuven
Učlanjen(a)
29.09.2003
Poena
620
http://www.bit-tech.net/news/2006/04/28/intel_admits_falling_behind_amd/

"At Intel's analyst meeting held on Thursday, CEO Paul Otellini finally admitted that the chip giant has fallen behind AMD, acknowledging the loss of market share, technological leadership and also its profit margins."

Toliko o naprednoj arhitekturi, koju pojedinci ovde dizu u nebo :D :D

Poslednja izmena:
Kuku, sada moram brzo da prodam akcije, jer ce da se srozaju :D . Ko ih sisa kada ne znaju da rade kako treba.

raxx je napisao(la):
Toliko o naprednoj arhitekturi, koju pojedinci ovde dizu u nebo :D :D

Meni je bas sad Intel postao zanimljiv Core (duo/solo) je **** kevu napredna arhitektura, bolje resenje na istom taktu od AMD-a bilo kog, mada opet treba sacekati da vidimo kako ce se AMD pokazati sa novim socketom DDR2....

Recently, Intel's market share slipped below 80%

Na koliko, 79%? :D

Zabrinucu se za njih kad padne ispod 50%. Do tada su za mene trzisni lideri, a nadam se i za svakog drugog kome vrucina od overklokovanog Opterona nije poremetila matematicke funkcije u Windows kalkulatoru :d

"Pojedinci ovde" bi mogli da se drze svoja kvazi 64 bita i napredne K8 arhitekture dizajnirane pre sest godina, objavljene pre tri godine, a zastarele vec danas.

u dare to question K8, punish yourself :D

audiofreak je napisao(la):
Recently, Intel's market share slipped below 80%

Na koliko, 79%? :D

Zabrinucu se za njih kad padne ispod 50%. Do tada su za mene trzisni lideri, a nadam se i za svakog drugog kome vrucina od overklokovanog Opterona nije poremetila matematicke funkcije u Windows kalkulatoru :d

Secas se Pentiuma 1??? Isti problem je imao i Pentium 2...omaklo se i AMD-u ali oni su odma priznali gresku i zamenjuju procesore, dok je u ono vreme odgovor Intela korisnicima na crap koji su konstruisali bio u stilu...pa da vidim tebe da poredjas 3 miliona tranzistora odjednom. A nesto sam u zadnje vreme cuo i da se novi Apple Ibook sa Intelom pregrejava i da programi koji su napisani da intenzivno koriste HT tehnologiju na HT pentiumima 4 rade sporije kada je HT ukljucen, pa jos ona prica o security propustima na Intel procesorima :D :D, najsmesnije od svega je bio onaj sajt koji si postovao o "jeftinim Intel resenjima" na kojima se vidi kako 805 progoreva zastitni sundjer :D :D, plus Conroe (pardon Core 2) koji u specijalno napisanim testovima radi i do 32% brze od AMD FX60 (koji kada ga Intel klokne radi sporije nego na default taktu) ali kada Conroe krene u real world testove radi sporije od single core AMD procesora reda 80 eur, to me podseca na Vukovce...u sintetici i po knjigama oni su crem de la monde drustva, o njima se prica, o njima se pisu eseji, hvale se na svakom cosku, ali kada izadju iz skole u real world vecina njih u postigne appaling rezultate. Eh....marketing je cudo...to me podseti na jednu epizodu Dilan Dog-a. :guitar:

audiofreak je napisao(la):
"Pojedinci ovde" bi mogli da se drze svoja kvazi 64 bita i napredne K8 arhitekture dizajnirane pre sest godina, objavljene pre tri godine, a zastarele vec danas.

Iz ovoga sto si napisao vidim da nemas pojma sa onim o cemu se ovde prica. Ili je to jos jedan quote koji si dobio od Intelovog PR tima. :bottle: :cigar: :D

Intel priznaje da kaska za AMD-om?!?! Nesto tu nije u redu. Ovo je neki prc pred Conroe.

Nazad
Vrh Dno