Šta je novo?

P9 ili Moto Z?

yooyo

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
28.06.2005
Poena
730
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
Istekao ugovor, baterija na G3 ne drži ni 10 sekundi i vreme je za novi telefon za suprugu. Pošto planira da obnovi ugovor u Telenoru, suzili smo izbor na ova dva.
P9 ima onaj gadni emui, a o moto znamo malo. Ako ima neko navedene telefone bili bi zahvalni da napišete iskustva u korišćenju.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Emui stvarno nije gadan toliko a ja sam bas osetljiv na to. Ne znam o cemu ljudi pricaju, stavis Nova launcher i neke od jako dobrih ikonica sa store-a i to je to, od Emuia ti ostaje Notification centar koji po meni izgleda lepse od stock androida, i lock screen. Ne vidim sta to ostaje a da ti bode oci..

A jesi razmisljao da joj predlozis L950? :D
Izvini morao sam :D
Salu na stranu. Nisam imao priliku da vidim moto z. Dok sam p9 cackao. Ok je.
Moto z mi deluje bolji hardverski sa sd 820 iadeno grafikom. Android je skoro pa cist tako da jos jedna prednost. I modularnost je tu ako joj nerto znaci.
P9 mozda ima malo bolju kameru i bateriju ali nista spektakularno. Cena moto z je veca od p9.ne znam kako je u paketima cena?

Probao sam obe kamere i nisam video danje P9 bolji, ima opciju da se doda blur naknadno sto i neispadne nesto najbolje.Generalno su oba vrhunska, ja cekam da meni stigne Moto Z.Privlaci me modularnost, cist android i meni je lepsi(ovo je stvar ukusa)

Sent from my Lenovo K53a48 using Tapatalk

A realno koliko od nas bi moglo da kupi one modularne delove?Ispadne moto z preko 2k eura ako hoces da ih pokupujes da bi se ku....io.Mada moto z je onako na oko babaroga,izgleda wow.Emui na huaweiju nije gadan,naviknes se nabrzaka a i on je super telefon.Najbolje prosetaj do telenora i procackaj oba pa vidi sta ti vise odgovara.Meni kad su u telenoru rekli cenu za moto z nisam smeo ni u ruke da je uzmem[emoji23] [emoji23]

Sent from my Lenovo K53a48 using Tapatalk

Moto Z imam, P9 ima moj kolega, i bas sam mu podesavao stosta.

Ako ne stojis problematicno sa parama - bolji je Moto Z. Brze radi, lepsi ekran, baterije otprl iste (mozda 10ak % bolja na P9), kamere drugacije (na P9 je zanimljivija, na Moto malo bolja, bar danju), vise je future-proof... Dakle, cak i ne racunam dodatke, a neki od njih su zaista zanimljivi, jos ti imas i klince (projektor vec vidim da pomogne ponekad).

Moto Z + TapaTalk

Nazad
Vrh Dno