Šta je novo?

P5k3 Deluxe & Pioneer 110D Dvdrw??

amko

Slavan
Učlanjen(a)
15.11.2005
Poena
301
Moj je sledeci problem. Pomenuti rezac uredno radi, ali samo povremeno, radi, zatim restartas PC i posle rezaca nema, desavalo mi se da nestane na pola rezanja cd-a ili dvd-a nije bitno, ili jednostavno kad ponovno ukljucim racunar, znaci ukratko cas ga ima cas ga nema....:crash:
Da napomenem instalirao sma zadnju verziju biosa sa oficiajlnog Asusovog sajta. Mozda se problem resava nekim podesavanjem u biosu? Rezac mi nije sata nego obicni, pomozite ako nesto znate u vezi ovog,:type: toliko me to nervira...:mad:
Pozdrav!:)

Zameni Ide kabl, proveri kontake, odradi upgrade firmware-a. Uradi uninstall uredjaja iz Device Managera, pa ako i dalje nece, videcemo sta cemo dalje!

Ma rezac je pred kraju zivota...mislim mala je verovatnoca da ploca zeza.
P.S. Ja vec imam 3 Pioneer-a 110D koji su posle takvih simptoma otisli u "Vecno Konaciste":-devil-: (a da probao sam i fw upgrade i sl.).Mozda ga i popravis ali sanse za to su nazalost veoma male.

I na kraju da bi bio siguran, izvadi taj rezac iz svoje masine pa odnesi kod nekog drugara i ostavi mu na dan-dva pa ako su isti simptomi i kod njega onda je u pitanju rezac ;)

Nazad
Vrh Dno