Šta je novo?

P5k-se/epu vmods pencil

najj

Slavan
Učlanjen(a)
01.10.2008
Poena
410
Ako neko zna kako da uradim pencil mod da nemam vise vdrop-a ili da ga smanjim na minimum evo slika ploce.
attachment.php

Kupi drugu plocu sa kvalitetnijom naponskom jedinicom, najednostavnije resenje.

Poslednja izmena:
I ta varijanta postoji mislio sam da uzmem P5Q pro ali prvo da vidim dali ovu plocu mogu osposobiti, kako niko nezna gde treba svrljati olovkom kad za P5K ima upustvo ni ona nista nije bolja od ove ploce.

Ako je moguce malo objasnjenje jeli treba sve ovo sto je obelezeno odraditi olovkom ili samo ovaj Rfb.

samo rfb,covek je lepo napisao da je smanjio otpor sa 3600oma na 900oma i vdrop je nestao,vidi samo da li imas isti regulator.

poz.

I ja sam tako mislio barem tako pise taj lik mada nije skroz jasan u onom drugom delu znaci samo Rfb.
Provericu dali je isti regulator mada bi trebo ploca gotovo isto izgleda kao moja.

Nije isti regulator evo slike mog regulatora
p5k_se_epu.jpg

bas sam se trudio...ali nema nista opipljivo na net-u za vdrop ovog EPU-a
ajd okaci koliki ti je vdrop

poz.

@najj:

- Mani se lepo corava posla oko te ploce. Ploca prosto i jednostavno nije namenjena za o/c i to je to. To sto si ti gledao uopste nije V regulator vec lepo pise EPU cip bre. Covek ti je dao sliku jasnu kao dan ali treba znati i ppogledati, zato batali to...

Ne kupuj P5Q Pro jer ti je ona isto njesra kao ta koju imas. Samo ces baciti pare. Taj procesor zasluzuje i trazi minimum P5QL-E ili slicnu pa ti sada vidi..

Drugarski pozz

Nazad
Vrh Dno