Šta je novo?

Mobilni telefon P50 pro ili S22 Ultra

Koji mobilni telefon kupiti

Stefan17

Zapažen
Učlanjen(a)
17.07.2022
Poena
11
Pozdrav. Dvoumim se izmedju P50 pro i S22 Ultra. Koristim vec vise od tri godine Mate 20 pro, prezadovoljan sam telefonom, ali bih ipak da predjem na nesto novije. Iskreno Huawei mi je drazi brend, a pored telefona koji posedujem imam i tablet Huawei MatePad 11 tako da bih P50 pro mogao i upariti sa pomenutim tabletom, sto sa Ultrom S22 nije slucaj. Odgledao sam video kako instalirati Guglove aplikacije na Huawei telefonima i to vidim da ne predstavlja problem. Ali muce me notifikacije za recimo Instagram, Tik Tok, Viber, kasne li ili ne? I zna li neko ima li nekih predznaka da li ce i kada doci Mate 50?

S22u Snapdragon ili s21u bilo koji.

Notifikacije za Viber, WhatsApp ili Inst ne kasne na P40 ili jako retko. TikTok ne koristim tako da nemam pojma. P50 pro nema 5G pa ti to možda nešto znači u budućnosti....

Huawei više nema ono zbog čega je bio u vrhu a to je Kirin, trebalo bi ih izbegavati po ovim cenama.

Od ponudjenih, iPhone 13 Pro (Max)

Pošto imaš Mate 20 Pro možeš da kupiš i Mate 50 Pro. 😁
P50 pro vs S22U: Ja bih se pre odlučio za P50 Pro jer je u startu bar 200e jeftiniji, u nekim segmentima je bolji a realno skoro nigde nije lošiji.

Nazad
Vrh Dno