Šta je novo?

p4p800-vm/s lan problem

Miki-Car

Cenjen
Učlanjen(a)
08.10.2009
Poena
151
Zdravo, dobri ljudi... Potrebna mi je pomoc oko drajvera za ovu maticnu plocu; nemam cd za sistemske drajvere, a nijedan od vec ponudjenih ne radi; ovaj problem se javio prilikom reinstaliranja Windowsa (xp), i kada se odabere bilo koji od intel drajvera za lan controller, daje error code 10. Na asusovom sajtu postoji drajver od 7xxkb, koji nema exe/msi, a ne mogu ni da nadjem pogodan odgovor na internetu... da li bi w7 prepoznao to? Cini mi se da je ploca OEM (manufacturer t systems?), i znam da je lan radio pre svezeg sistema...

ako je to asus radio za siemens (izbaci logo od siemensa kad se upali) onda moras driver traziti na siemens sajtu. vidim da je nema na asusovom sajtu. nasao sam ja neki kod sebe od p4p800-vm pa mi daj mail da ti posaljem.

Potrazi driver po hardware id-iju . Tamo ce ti biti formata ven_????&dev_???? pa tako guglaj i naci ces lako. Pozdrav!

hvala momci, win7 je imao u bazi, za xp sam nasao preko hwid :) ako biste asistirali pri sledecem problemu pogledajte novi thread. hvala jos jednom

Nazad
Vrh Dno