Jos nisi kupio nista????T|T|A|\| je napisao(la):Molio bih vas,da mi napisete koja p4 ploca je najbolja za,naravno Pentium IV(kao sto je npr. kx7 za amd),ali ako ne racunamo performanse sa o/c!
Hvala:wave;
T|T|A|\| je napisao(la):Molio bih vas,da mi napisete koja p4 ploca je najbolja za,naravno Pentium IV(kao sto je npr. kx7 za amd),ali ako ne racunamo performanse sa o/c!
Hvala:wave;
Nije vise ni RAMBUS sto je nekad' bioT|T|A|\| je napisao(la):Konacno da dobijem nesto pametno od tvoje strane.
Koliko sam video,xp dosta zaostaje za intelom,i p4 je ponovo najbrzi procesor,a cak je i jeftiniji na vecim frekvencijama od amd-a.
....raspitacu se malo za taj p4t533e...
rdram je previse skup i pre bih se odlucio za ddr400 nego pc1066
nego,sta je "granite bay"![]()
Ej Cvele,dobro mu nisi rekao,"uzmi GA "Cvele je napisao(la):Ma uzmi opusteno P4S533!
Eee moj Delimire.Po vestima i najavama da bi 1.8A C1 mogao da kosta nekih 40$delimir je napisao(la):Simspone evo ti ga jos jedan Intelovac, sva vas je vise.
simpson H je napisao(la):Eee moj Delimire.Po vestima i najavama da bi 1.8A C1 mogao da kosta nekih 40$,tek ce da nas bude.
A kada svi predju na Intela,ja se vracam na AMD-a![]()
![]()
simpson H je napisao(la):Eee moj Delimire.Po vestima i najavama da bi 1.8A C1 mogao da kosta nekih 40$![]()
Ako uopste BUDEdelimir je napisao(la):Daj boze da bude 40$, a koliko ce onda AMD da bude - kao kutija sibica![]()
T|T|A|\| je napisao(la):jedinu brzu plocu koju sam nasao u Pakomu je Asus P4PE (211) Eu bez poreza![]()
Aca je napisao(la):Kad ti predjes na AMD, ja cu onda na Intela.![]()
![]()
Koji Intel chipset ne podrzava ATA133?????Zar je moguce da bi odustao od ploce samo zato sto nema ATA133T|T|A|\| je napisao(la):Video sam da intelov chipset ne podrzava ata133 sto mi je potrebno zbog mog HDD.A P4T533 nema nigde kod nas.Barem ja nisam nasao ni u pakomu,pccentru itd...jedinu brzu plocu koju sam nasao u Pakomu je Asus P4PE (211) Eu bez poreza![]()
T|T|A|\| je napisao(la):Video sam da intelov chipset ne podrzava ata133 sto mi je potrebno zbog mog HDD.A P4T533 nema nigde kod nas.Barem ja nisam nasao ni u pakomu,pccentru itd...jedinu brzu plocu koju sam nasao u Pakomu je Asus P4PE (211) Eu bez poreza![]()
T|T|A|\| je napisao(la):Video sam da intelov chipset ne podrzava ata133 sto mi je potrebno zbog mog HDD.A P4T533 nema nigde kod nas.Barem ja nisam nasao ni u pakomu,pccentru itd...jedinu brzu plocu koju sam nasao u Pakomu je Asus P4PE (211) Eu bez poreza![]()
T|T|A|\| je napisao(la):Lepo je sto se dobija 256Mb Samsung PC-1066 uz ovu plocu,a mene interesuje da li ima kod nas da se nadje ova memorija (4200),jer nemogu da iskoristim neki "stari" DDR na ovoj ploci zbog razlicitog broja pin prikljucaka.,tako da bih morao da kupim JOSch 256 mb umesto ddr 400 jer je 256 malo za igre
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari