Sisman je napisao(la):Pa na ovom ne radi pin u samom uglu procesora, a i frekvencija je manja, radi na 2.0
Pozdrav
Hehe, eto, sta sam rekaozormanic je napisao(la):Proveri koji je stvarni mnozilac. Ako je to sto Notax veli tacno daj odma sliku da vidimo koji je pin u pitanju, odma rade pincete i klesta !
Thunderdome je napisao(la):A sto bi lomio? Pa samo izoluj (lakom) taj pin.
HAHAHAHAVocko je napisao(la):Ja kada sam tako pokusao zamalo nisam spalio ceo komp, posto sam taj pin koji sam izolovao morao da povezem sa jos jednim.
Inace taj pin se spalio ostao je samo patrljak od njega...
NightVision je napisao(la):HAHAHAHA:d:d Ostali samo dugmici!
Samo vi lakirajte pinove...
Vocko, nadam se da je to bio neki stari cpu.![]()
Poz
Vocko je napisao(la):Mora dobar sloj laka da se stavi. Ja kada sam tako pokusao zamalo nisam spalio ceo komp, posto sam taj pin koji sam izolovao morao da povezem sa jos jednim.
Inace taj pin se spalio ostao je samo patrljak od njega, ali je cpu nastavio da radi posto je to bio pin koji nicemu ne sluzi.
notax je napisao(la):Čudno. I ja imam iskustva i u drugim tehničkim oblastima da, kada sredim neki uredjaj utvrdim da ima dosta toga što ničemu ne služi, ili kada uredjaj rastavim, sredim i sastavim, da mi ostane višak delova, a da uredjaj radi i bolje nego pre.
Na jednom Palominu mi je pukao po pola tranzistor sa donje strane (valjda ga je kruta temperaturna sonda na KX7 ubila ko zeca). Prvo mi se činilo da ničemu nije služio, jer je procesor savršeno radio, ali sam skontao naknadno, kada sam ušao u bios. Pokazivalo je temperaturu klokovanog Palomina od 28 stepeni.![]()
Vocko je napisao(la):Mora dobar sloj laka da se stavi. Ja kada sam tako pokusao zamalo nisam spalio ceo komp, posto sam taj pin koji sam izolovao morao da povezem sa jos jednim.
Thunderdome je napisao(la):Pa trebao si da proveriš unimerom a možda se sloj ošteti kada se stavi u socket.
AHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHHAAHHAHAHAHAHAVocko je napisao(la):Mora dobar sloj laka da se stavi. Ja kada sam tako pokusao zamalo nisam spalio ceo komp...
Ali je prozor bio otvoren i promaja je okrenula papire za 180 stepeni?Vocko je napisao(la):Da, ali sam ja za razliku od tebe pored sebe imao 2 papira. Na prvom je bila slika procesora sa oznakama pinova, a na drugom papiru su te oznake bila objasnjene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari