Šta je novo?

Mobilni telefon P30 ili Nord 2

Koji mobilni telefon kupiti

Senat

Poznat
Učlanjen(a)
04.07.2022
Poena
29
Ostati na P30 ili kupiti Nord 2? Voleo bih da cujem vase misljenje. Odlicno radi p30 vredi li preci.

Koristim telefon kao sredstvo komunikacije. Mail, pozivi, sms, IM, nista drustvene mreze, brovseri,... Nista istaknuto. Pitam se da li ponoviti se vredi uopste
Ne bi bilo doplate kupio bih za kes nord 2

Poslednja izmena:
Ali 60 i 90 se primeti.
Da sam na tvom mestu ne bi menjao zbog načina korišćenja. Završavace posao sigurno.
Sto se tice doplate mislio sam razlike u ceni. Ako P30 vredi 150 a Nord 2 250 npr onda je doplata 100e. Sad da li ces taj P30 da pokloniš prodas ili zamenis tvoja stvar. To sam hipotetcki napisao

Pa nije samo baterija i 90Hz razlika. Noviji/bolji SoC, brzo punjenje, novi Android i bolji OOS svakako, stereo zvucnici, kamera itd. Noviji i bolji uredjaj generalno na svakom polju.

Hvala na odgovorima, obaveze pa nisam mogao da ispratim.
Kao sto ste ukapirali i ja naveo nezahtevan korisnik, poslovan tip koriscenja. Baterija bitna, dobra je jos uvek i na p30, brzina punjenja nebitna.
E sad koliko je vredno ciste ponove, bukvalno trazim model koji bi me zainteresovao, Nord 2 je donekle ono sto trazim, ali... Nzm da li ce izaci jos nesto vredno interesovanja ove godine.
Osiromasili su ponudu drasticno...
Noviji soc ok, android i ne vidim bas neku prednost A12 u odnosu na A10..

Sigurno da će izaći još nešto. Zavisi koliki si budžet namenio? Ako je do 300e koliko kosta Nord 2 ne verujem da će izaći nešto mnogo bolje. Ako si spreman da platiš malo više onda će izaći nešto sigurno zanimljivo

Nazad
Vrh Dno