Šta je novo?

P2P za Dial-up

pedjamil

Čuven
Učlanjen(a)
17.09.2003
Poena
619
Jel ima neki "idealan" P2P za dial-up, u smislu da nema nekih redova za cekanje, obaveznog share-a ili recimo da uplaod utice na download itd.

Probaj Lime Wire,mada dok nisam uveo kablovski nisam se usudjivao da skidam neshto preko p2p osim par puta kada mi je za 1 mp3 trebalo cuku i neshto vremena

Isto preporuka za LimeWire, fino radi, tera do 5KB/s ako nista drugo ne radis, ili minimum 3,4. Neprestano nesto skidam i uvek nadjem sta mi treba, jos ako nadjes Pro verziju 😉

Ja koristim DC++ i sasvim sam zadovoljan. Nadjes fajl kod lika koji ima slobodan slot i nesto brze od dial up-a i po pravilu ide maksimalnom brzinom. Dobro, share je potreban ali barem po domacim hubovima ne traze vise od par gigabajta.

de ces bre dc++ na dialupu.mislim,moze ako si tezak mazohista..
cepaj ti limewire i nadaj se da ces uskoro preci na nesto brze.

Skini obican Lime Wire i preko njega nadji i pro verziju sa crackom i serial number-om i onda uzivaj...

SINTER je napisao(la):
de ces bre dc++ na dialupu.mislim,moze ako si tezak mazohista..
cepaj ti limewire i nadaj se da ces uskoro preci na nesto brze.

😀

Pa svaki p2p preko dial up-a je tezak mazohizam. :d JA bas nisam toliki mazohista pa skidam samo muziku sto je u neku ruku podnosljivo. Kao sto rekoh, meni DC++ savrseno dobro vrsi posao. Lako pronalazim ono sto me zanima, uvek nadjem nekog lika sa recimo 5/5 slotova koji nije na dial up-u i DL mi uvek ide oko 7.4 kb/s, sto je neki maksimum za moju ISDN vezu. Ne vidim kako bi limewire povecao brzinu. 😉

ne znam,ja sam se davno skinuo sa tog zla...
dc++ sam samo jednom koristio na dialupu kada mi je trebao neki mali,redak,fajl za mob.nisam mogao nigde da ga nadjem,pa sam jedino tamo uspeo.
dl tih nekoliko kb je trajao citavu vecnost...
naravno,sada se na kablu ne skidam sa dca😀.

Nazad
Vrh Dno