Snejk
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.03.2002
- Poena
- 645
Koje su ti temperatue?Na koliko ti radi memorija,kad je na 4.6Ghz?Mislim da ti je ploca ogranicavajuci faktor,na mojoj GA-G1975 FSB nece dalje od 325mhz(4.55Ghz za D 920),zamisli sa boljih hladjenjem,koliko bi izgurao tvoj procesor mojom plocom!:dSnejk je napisao(la):Bez problema radi na 4.5 stabilno (dual prime 10ak minuta, mrzelo me dalje da čekam) sa 1.5V na procesoru, na 4.6 je prilično stabilno a 4.7 puca kad otvorim paint da snimim ss. Za svaki dan (24/7 render) mašina će ići na 4.0, 1.35V..
Spacemaster je napisao(la):Koje su ti temperatue?Na koliko ti radi memorija,kad je na 4.6Ghz?Mislim da ti je ploca ogranicavajuci faktor,na mojoj GA-G1975 FSB nece dalje od 325mhz(4.55Ghz za D 920),zamisli sa boljih hladjenjem,koliko bi izgurao tvoj procesor mojom plocom!:d
Spacemaster je napisao(la):Nisi me razumeo,na kolko ti max radi memorija na 4.6GHz,uzgled ta tvoja memorija bez problema treba da radi na 800MHz,sa 2.2V naponom i 4-4-4-12(4-5-4-8)tajmionzima,znaci na koliko ti radi max memorija kad je cpu na 4.6Ghz?
Pusti super pi ides ispod 28 sec garantujem,sa tom frekvencijom za meoriju na 4.6GHZ.Snejk je napisao(la):771MHz. Tajminzi su na auto.
Pa odradi super pi na koliko moze,ja sam nagurao 29sec,ajde covek imas vecu frekvenciju.Spacemaster je napisao(la):Pusti super pi ides ispod 28 sec garantujem,sa tom frekvencijom za meoriju na 4.6GHZ.
Spacemaster je napisao(la):Pa odradi super pi na koliko moze,ja sam nagurao 29sec,ajde covek imas vecu frekvenciju.
Ma nema veze,il se pravis lud,il me ... ,ma da nepricam!:dSnejk je napisao(la):Mašina je uredno zaposlena - renda 24/7.![]()
Spacemaster je napisao(la):Ma nema veze,il se pravis lud,il me ... ,ma da nepricam!:d
Ma u pravu si ,nego najbolji super pi na AMD(X2) platformi mi bezi samo za 0.3sec,a tvoja masina bi mogla da izgura i vise,samo zato sam hteo,al poso te mrzi nema veze.PozzzSnejk je napisao(la):Pa ne znam šta se cimaš oko toga, samo sam hteo da podelim sa bench rajom oc rezultat konkretne kombinacije ploče/procesora. Super PI vreme je smešno, bilo 28 il 29, kad ljudi prave 12 sekundi, uopšte nemam neku motivaciju da to sad odrađujem.. Poz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari