Šta je novo?

ozbiljna masina

metalpirat

Slavan
Učlanjen(a)
31.05.2009
Poena
320
Zanima me da li ovakva masina po vama vredi? Naravno nebi da kupujem najskuplje stvari ako stvarno ne ispunjavaju ono sto treb a da rade. Prvenstveno koristim komp za grafiku. Adobe photoshop. premier i after, a najvise 3D program MAYA.

Sledeca komfiguracija koja se razmatra je:

Procesor: Intel - i7 930
Ploca: Gigabyte MB - SOCKET 1366 - GA-X58A-UD7
Memorija: GU36GB2000C9TC 6GB(3x2GB) PC3 16000 2000MHz Ultra
Graficka: ASUS ENGTX480/2DI/1536MD5

Sto se tice ploce razmatrao sam i Asusa mada nisam sguran. Da li vredi sacekati jos malo i uzeti bolju graficku neku Nvidia 485 ili 490 sta god da se pojavi do septembra?
Da kazem da napajanje i kuciste imam Cooler Master napajanje od 1000w koje je upakovano u Cooler Master Haff 932 kuciste.

Voleo bi da cujem vase misljenje. Mene prvenstveno interesuje brzina i stabilnost racunara.

Hvala!!!

To bi trebalo da bude veoma dobra konfiguracija. X58A-UD7 je vrlo nova ploca, i jedna od najboljih. Iskreno receno, ako ne ganjas neki 'veliki' overclock ili Tri-SLI/CF sa tri graficke kartice, verovatno ima dosta 'overhead-a'. Mada, ako cena nije problem, samo napred :)

Inace, nemoj me drzati za rec, o grafickim nisam bas 100% siguran, mislim da sam negde procitao da je ATi bolji za tip poslova koje si pomenuo. Kao sto rekoh, nisam siguran, tako da bolje sacekaj odgovor od nekog ko ima vise iskustva.

Nazad
Vrh Dno