Šta je novo?

Oxygen phone manager II za symbian telefone

nokiae60bgd

Slavan
Učlanjen(a)
24.12.2007
Poena
310
Da li se neko igrao sa Oxygen phone manager II za symbian telfone?!

Ja imam E60 , S60 3ca generacija.

Oxygen koji treba za njega je min 2.10 verzija! Sve starije ne rade!

Pitanje je :

da li neko zna ili ima verzijza Oxygena za symbian min 2.10 ali full verziju (mislim full cra"!ck verziju) da moze telefon da se regustruju! (znaci da se i cita iz telefona i da se upisuje u telefon)!

hvala unapred

Thx,

P.S Ja ima 2.12.3 verziju koju verovatno svi imaju koju ima crack ali ne moze da se u telefon upisuje (ne radi WRITE opcija)posto fai loader ili sl da bi PRG radio kompletno! u protivnom trazi da se salje email u OPM i da se zaregistruje! Ima lineko resenje za to?!:type:

Pogresio si podforum i nisi procitao pravila do kraja.
Kaze se narodna verzija i btw ja imam identican problem i duze vreme ne mogu da ga resim, tako da ...

Program nije preterano skup. Ako vam stvarno treba, mogli bi ste i da ga kupite...

probajte MobilEdit, dosta mocan program i sto je fino radi sa bukvalno svim telefonima. npr ja imam k750 a buraz 6300 i obojica ga koristimo.

probajte MobilEdit, dosta mocan program i sto je fino radi sa bukvalno svim telefonima. npr ja imam k750 a buraz 6300 i obojica ga koristimo.

Skinuo sam 2.6.0.14 forensic i nece da zaregistruje E60?!

Znaci nadjem ga preko wizarda - BT - E60 i kaze ok i onda kod poruke DETECTION IN PROGRESS ON PORT .... tu stoji i stoji i .....

Da li neko imao problem ovog tipa sa E60-MobilEdit ? Kako resiti to? mozda neka druga verzija istog software-a? :type:

btw, putem IR ga nevidi uopste?

Hvala na obavestenju.

Iskreno, ja ne vidim nista mocno kod ovog programa. Nista sto i Nok.PCSuite ne ume da uradi. Standardna manipulacija imenikom, fajlovima, porukama... Npr. ne moze da se pridje sistemskim fajlovima kao sto je mogao OPM kada sam ga povezivao pre par godina.

Nadao sam se da cu nakon povezivanja moci da koristim telefon na monitoru. Znaci da pozivam brojeve iz imenika ili rucno da ih ukucam i da pricam na slusalicu i mikrofon koji su prikljuceni na PC. To bi mi dosta olaksalo posao tj. oslobodilo ruke za rad na tastaturi a da ne moram da nosim BT slusalicu koja me zulja i nervira. Postoji li neki takav program? Mozda OPM? On mi je preseo kada sam pokusavao da povezem Simbian i od tada ga izbegavam.

Skinuo sam 2.6.0.14 forensic i nece da zaregistruje E60?!

Znaci nadjem ga preko wizarda - BT - E60 i kaze ok i onda kod poruke DETECTION IN PROGRESS ON PORT .... tu stoji i stoji i .....

Da li neko imao problem ovog tipa sa E60-MobilEdit ? Kako resiti to? mozda neka druga verzija istog software-a? :type:

btw, putem IR ga nevidi uopste?

Ne znam koji Symbian ima E60...
Za S60 trece generacije ne mora da se instalira nista na sam telefon, Za ostale telefone, moras prvo da prebacis iz C:\Program Files\MOBILedit Forensic\MOBILedit! Forensic\Mobile Drivers\Symbian odgovarajuci *.SIS i da ga install na telefonu. Pise ti u Forensicu...

Ne znam koji Symbian ima E60...
Za S60 trece generacije ne mora da se instalira nista na sam telefon, Za ostale telefone, moras prvo da prebacis iz C:\Program Files\MOBILedit Forensic\MOBILedit! Forensic\Mobile Drivers\Symbian odgovarajuci *.SIS i da ga install na telefonu. Pise ti u Forensicu...

E60 S60 3rd

3ca generacija S60 symbiana (isto kao E61 itd)

to sam procio, jer znam recimo da OPM to trazi ali sam video da za 3cu generaciju nista ne treba ali nece? neko jer ima ideju sto Mobiledit nece da radi sa E60?:wave:

Hvala na obavestenju.

Iskreno, ja ne vidim nista mocno kod ovog programa. Nista sto i Nok.PCSuite ne ume da uradi. Standardna manipulacija imenikom, fajlovima, porukama... Npr. ne moze da se pridje sistemskim fajlovima kao sto je mogao OPM kada sam ga povezivao pre par godina.

Nadao sam se da cu nakon povezivanja moci da koristim telefon na monitoru. Znaci da pozivam brojeve iz imenika ili rucno da ih ukucam i da pricam na slusalicu i mikrofon koji su prikljuceni na PC. To bi mi dosta olaksalo posao tj. oslobodilo ruke za rad na tastaturi a da ne moram da nosim BT slusalicu koja me zulja i nervira. Postoji li neki takav program? Mozda OPM? On mi je preseo kada sam pokusavao da povezem Simbian i od tada ga izbegavam.

TAJ PROBLEM IMAMO svi sa OPM-om za symbian!! Znaci probao sam na 100 foruma i nigde def nema verzije koja je full kompatabilna sa symbian (pogotovu)3rd generacijom! Uzas! Ako imas resenje - pevaj! :smash:

Imam:
Batalio sam i OPM i Symbian. Uzeo Nok 6300 i PDA sa Vindovzom :) i veselo.
Sve je to lepo na papiru, mobi sa operativnim sistemom, aplikacije... ali u praksi brzo smori narocito na ekrancicima i sa baterijama mobilnih telefona. Nije ni PDA puno odmakao tj. primakao desktop-u ali je udobnost i brzina rada 5 godina ispred Simbe i slicnih.

Dakle zna li neko kako pretvoriti desktop u telefon? Ili nije izvodljivo.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno