Šta je novo?

ovo mise desilo dva puta danas

dejand

Cenjen
Učlanjen(a)
20.12.2010
Poena
154
Danas mi je se desilo ovo dva puta u roku od 5 sati.Odjednom dok sam bio na netu samo je pocelo nesto da pisti,krci zablokirao mi je mis ekran se zacrneo i izbacio plav ekran i nesto je pisalo na engleskom, nisam stigao da vidim sta je zato sto sam pritisnuo dugme restart na kompjuteru i sve je bilo ok.Pre jedno sat vremena isto mi se desilo kao i prvi put, imam dual core komp i u biosu je namesteno da se oglasava alarm na 60stepeni kada dostigne temperaturu procesor.Da li se nije ovo desilo zbog alarma procesora i temperature.Da naglasim kompjuter je nov, kupljen 7.02.2010. pre 13dana, i ovo mi se desilo samo danas.Da li mi mozete kazati zbog cega se ovo desava, ne mislim samo meni nego uopsteno zasto se to moze dogoditi.Sta je uzrocnik u kompjuteru pa da se ovo dogodi.

kupio si kompjuter pre 13 dana .... lepo kompjuter nazad u prodavnicu, a pre toga sacuvaj sve bitne podatke .... i trazi da ti daju nov ... ne zelis da cekas da ga poprave .... nego izricito trazi nov kompjuter ili da ti vrate pare.

Ja bih rekao da je kupljen pre 1god i 13 dana:d Posto je sve novo najjlepse je da skoknes i izreklamiras....sto bi lupao glavu za novu stvar.

Mislim da je memorija defektna ili nije lepo sela. Ako ga otvoris ponistices garanciju (obicno imaju nalepnicu na kucistu). Komp u ruke i pravac kod njih...

Nazad
Vrh Dno