Šta je novo?

Ovo je strava

FireProxy

Čuven
Učlanjen(a)
26.07.2002
Poena
604
Jesam ocekivao veliki rezultat, ali bas ovakav...???FX

Ovo prevazilazi sve do sada sto sam probao!!! Bilo je mukotrpno i uz mnogo rizika da ne spalim nesto ali...... isplatilo se!!!!!!boom

I ja sam se vala namucio, pa reko ajde kad si ti postovao da se i ja pohvalim.

Poenta

To je cela poenta price... Ovde toga ima puno.....

Kakva masina a JNC napajanje

Re: Poenta

FireProxy je napisao(la):
To je cela poenta price... Ovde toga ima puno.....
Čekaj bre, jel' to tvoja mašina? Šta je to? Nema šanse da je to quad CPU konfiguracija sa običnim PIII, mora da je reč o PIII Xeon procesorima. Koja je to ploča? Koji čipset?

Dobar je ovaj Photoshop, ako znaš dobro da ga koristiš...Donja dva kulera su se zaustavila u istom položaju, a gornji levi je isti taj odozdo samo zarotiran. Nekako čudno stoje ti kuleri :)

A i kakva je ovo multi-procesorska ploča koja ima samo obične PCI slotove, a nema npr, northbridge ;)

Back to the Blackboard. :p

Re: Re: Poenta

magick je napisao(la):
Čekaj bre, jel' to tvoja mašina? Šta je to? Nema šanse da je to quad CPU konfiguracija sa običnim PIII, mora da je reč o PIII Xeon procesorima. Koja je to ploča? Koji čipset?
Ala si se navukao!!!:D :D

delimir je napisao(la):
Dobar je ovaj Photoshop, ako znaš dobro da ga koristiš...Donja dva kulera su se zaustavila u istom položaju, a gornji levi je isti taj odozdo samo zarotiran. Nekako čudno stoje ti kuleri :)

A i kakva je ovo multi-procesorska ploča koja ima samo obične PCI slotove, a nema npr, northbridge ;)

Back to the Blackboard. :p
Jes' vala, kad malo bolje pogledaš čak se vidi da je odsijaj u sredini kulera identičan na sva četiri, samo su gornja dva rotirana za 90, odnosno 180 stepeni. O sedam DIMM slotova da i ne govorim. :D A i raspored elemenata je takav da niko normalan ne bi tako nešto napravio ( suviše zgusnuto za te dimenzije ploče ). Ipak, Delimirovo zapažanje je najiskusnije, nije se potrebno čak ni zagledati da bi se videlo odsustvo 64-bitnih slotova. Baš sam brzoplet. ctp;

U svakom slučaju dobra fora. :)

Re: Re: Re: Poenta

simpson H je napisao(la):
Ala si se navukao!!!:D :D
Vidim ja nešto mi raste na vrh glave. :D:D:D

Upravo to i jeste poenta price....

I jeste bilo namenjeno da se odmah provali..... Nego sada ozbiljno. Zasto sav taj overclock-ing? Jel samo zbog rezultata u MadOnion-u ili to sto radite daje neke rezultate i u kreativnom radu? 3D Programi, Programiranje, Obrada zvuka, Obrada slike...... To jest da li je to samo prazno takmicenje ko ce vise cifara nagurati u bench-u i samim tim overclock-ingu da smisao?

Tako znaci....

Znaci cisto fore radi, da bi imali sa cime da se hvalite.... Mislim ja imam XP-a +1600 i radim mi sasvim OK. Zavrsava mi posao. A jedini test koji sam radio i mislim najrealniji je obrada SETI paketa. Jedan paket mi zavrsi za 4-5 sati. Zavisi od pikova u samom paketu. Doduse SETI opterecuje samo procesor, pa je merodavan test samo za to. Voleo bih da cujem misljenje drugih po ovom pitanju.

Nazad
Vrh Dno