Šta je novo?

Ovislink 5460 v2 - problem

raven2005

Slavan
Učlanjen(a)
28.09.2005
Poena
350
Kada ap iskljucim iz struje i kada ga opet ukljucim nemogu uopste da mu pristupim niti da se konektujem na net... dok ga ne resetujem... dobio sam ga sa verzijom E8... pa sam mislio da je do firmware pa sam stavio E9 ali opet isto se desava... posle resetovanja moze da radi u nedogled ali cim dodje do prekida napajanja ili nestanka struje, sto je kod mene u selu cesta pojava, moram prvo da ga resetujem da bi mu pristupio i konektovao se na net...

Imam isti ap. Kod mene je izbačen napolje, na krovu je, tako da reset radim isključivo isključivanjem adaptera iz utičnice i nisam imao tih problema. Ako je pod garancijom...probaj da reklamiraš, ne znam zašto ne bi radio. Jesi li kontaktirao admine mreže na koju si se priključio? Probaj sa njima da se konsultuješ.

Imam isti ap. Kod mene je izbačen napolje, na krovu je, tako da reset radim isključivo isključivanjem adaptera iz utičnice i nisam imao tih problema. Ako je pod garancijom...probaj da reklamiraš, ne znam zašto ne bi radio. Jesi li kontaktirao admine mreže na koju si se priključio? Probaj sa njima da se konsultuješ.

Kada se zaglupi nije problem sto nece da se konektuje na isp-ov ap.. nego ja uopste nemogu da mu pristupim preko lan-a... jedino cu mozda na garanciju... ali nije da on neradi uopste... nego mi bezveze da ga svaki put resetujem kada ga iskljucim iz struje... a i moram svaki put nekog da zovem da ga resetuje posto sam nemogu da ga dohvatim... pa bih zato da resim taj problem nekako... jel imao neko ovakvih problema...

Probaj mozda novi firmware izasao je nedavno E10 a E9 inace ni nema vise da se skine sa sajta samo E10. I mozda da probas da kada mu pristupis promenis IP adresu da ne ostavis njegovu default nego da probas staviti nesto drugo ja bi to probao prvo mozda pomogne. I ja imam doticni uredjaj i radi bez ikakvih problema ne secam se da se ikad blokirao desavalo se da radi bez prekida i po 70-ak dana dok ne nestane napajanja.

Nasao sam sta je problem... kada komp koji je na ap nije ukljucen u struju uopste i kada iskljucim ap iz struje i ponovo ukljucim on se resetuje i poveze se na isp-ov ap i onda tek mogu da ukljucim komp... do sada nisam imao ups na tom trecem kompu pa se najverovatnije nesto bunio sa mreznom kartom... al ajd probacu da skinem i taj novi firmware...

Nazad
Vrh Dno