Šta je novo?

Overlockeri mala pomoc ako moze

lazar007

Cenjen
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poena
154
imam amd athlon II x4 640 , i gigabyte ma785g-ud3 ha plocu, i memoriju 2gb ddr2 800mhz,
e sad malo sam klokovao procesor oko nekih 3.3 ghz, ali do voltaze nisam dirao posto se bas ne razumem, e sada posto zelim jos malo da ga klokujem ali se ne razumem bas puno u opodizanje voltaze pa ako ko moze da mii pomogne bilo bi dobro.

e ovako kada udjem u bios imam sledece stavke:

SISTEM VOLTAGE CONTROL: auto
-ddr2 voltage control auto
northbridge volt control auto
soutbridge volt control auto
cpu nb vid control auto
cpu voltage control auto
normal voltage 1.4v

e sada sta koliko se ja razumem , a ne razumem se puno njegova trenutna voltaza je 1.4v, i ja bi trebao da ovo cpu voltage pomalo podizem jel tako tj da dodajem po nekih 0,025, i sta jos treba da menjam od ovih gore navedenih stavki , tj da li upopste njih da diram ili njih da ostavim na auto. aj pomozite malo oko toga.

mene buni cim ovo SISTEM VOLTAGE CIONTROL promemim sa auto na rucno podesavalje izbaci mi kao crvenim slovima upozorenje kao nesto paznja voltaze , ili da ja samo snimim ovo i da to upozorenje zanemarim.
I INRTERESUJE ME SAMO JOS JEDNA STVAR , DA LI DA KADA PROMENIM OVO CPU VOLTAGE , DA LI DRUGE GORE STAVKE DA MENJAM ILI DA NJIH OSTAVIM NA AUTO TO ME PO NAJVISE3 BUNI PA AKO KO ZNA NEKA MALO POMOGNE.
PZZZZZZZZ

pozzzzzz

Nazad
Vrh Dno