Jel neko overklokovao grafiku na laptopu i kakva su iskustva ?
Prvenstveno mislim na neintegrisane grafike !
Pomaci mogu da budi itekako znachajniПа OC је могуће али је највећи проблем прегријевање. Не вјерујем да ћеш имати неке значајне помаке.
G73 nije tek neki chip koji je tu samo da bi postojao a pokazao se kao vrlo overklokabilan...shtio se tiche zagrvanja u pravu si ali isto nece biti preveliko (max 5 stepeni) s obzirom da nece dizati napona za GPUpetarboj je napisao(la):preporuka da se ne bakces sa tim ionako su graf na laptopovima napravljene uglavnom cisto da postoje, ova tvoja je cak skroz ok, ali povecaces zagrevanje umnogome....
Neka proba i neka vidi shta se dogadaj sa temeraturamansviper je napisao(la):nemoj se mnogo[citaj: "uopste"] igrati sa tim... lapovi su jako uskladjeni strojevi, tako da mozes olako da spalis nesto, nevezano za pregrevanje... recimo, mobilni CPU se bruka klokuju, ali ako ih "udenes" u desktop masinu [postoje nacini], dok na lapu jako lako crkavaju ako i pokusas da ih kloknes!!! moj savet: nemoj se igrati ako ti pare[i taj lap] znace nesto, a ti kako hotjes
da 7300go, stvarno se nesecam klokova rtachnih ali bilo je oko 20% i a gpu i za mem
![]()
Drugar je entuzijasta pa je otvarao lap i menjao pastu gde god je stigao i stavljao AS5, odradili smo mu chak i OC procesora sa FSB 100 na FSB 133Dobro si izvukao to.Burazu se toliko grejao lap da je cak i na tastaturi bilo tesko kucati(dobro malo preterujem:d).Ali stvarno cak se i tast zagrejala.Za divno cudo nije bilo anomalija na ekranu.
el tako smo u mogucnosti!E bre ovaj timski drug animan bi klokovao daljinski upravljac da ima tu mogucnost
*ovo je bilo jace od mene, nemo' da bi me prozivali da spamujem kao CAR![]()
Zaista, ovaj Djole tol'ko navalio da davi po forumu, da su ga pozvali na kasting kao naslednika Taska Nacica za "Davitelj protiv davitelja 2" :d:d:del tako smo u mogucnosti!![]()
![]()
Mi u tvojim godinama nismo toliko davili po forumu..ne smem ni da zamislim na shta cesh da lichish za par godina...spameru mali!
Dobro zapazanje kolegaZaista, ovaj Djole tol'ko navalio da davi po forumu, da su ga pozvali na kasting kao naslednika Taska Nacica za "Davitelj protiv davitelja 2" :d:d:d
Da, ali moji su daleko konstruktivnijinsviper je napisao(la):@Animan
Po broju postova nije da nesto zaostajes sa spamovanjem za eman-on
PredobroZaista, ovaj Djole tol'ko navalio da davi po forumu, da su ga pozvali na kasting kao naslednika Taska Nacica za "Davitelj protiv davitelja 2" :d:d:d
"Ko ne voli karanfile, ne treba da zivi"![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari