Šta je novo?

Overclock Teac CD-W58e 8/8/32 ?

Artz

Čuven
Učlanjen(a)
05.12.2000
Poena
619
Da li je moguce nekako (flash -ovanjem) overklokovati doticni Teac CD-W58e 8/8/32 da reze na visim brzinama?

Mislim da to ne moze. A nisam ni cuo da je neko firmwareom overclockovao nekog teac-a. Ovo sa overclockom mi se cini da je pocelo sa novijim rezacima drugih firmi.
Ja i sa svojim 40brzincem cesto ne przim na vise od 8x.

DS9 je napisao(la):
Mislim da to ne moze. A nisam ni cuo da je neko firmwareom overclockovao nekog teac-a. Ovo sa overclockom mi se cini da je pocelo sa novijim rezacima drugih firmi.
S obzirom da i ja imam jedan takav, moram se nazalost sloziti s tobom. :(
Inace, za taj rezac nije izbacivan novi formware, a na nekim forumima su se pominjale neke modifikovane varijante (probably by some enthusiast :)), ali nisam nigde video da imaju da se download-uju, mada se ja ne bih igrao sa nezvanicnim verzijama, jer experimentisanje moze "skupo" da te kosta...

Ok hvala. Ako slucajno Crni budes se setio gde si video te modifikovane, baci link, cisto me zanima.

Artz je napisao(la):
Ok hvala. Ako slucajno Crni budes se setio gde si video te modifikovane, baci link, cisto me zanima.
Ocigledno nisi obratio paznju na ovaj deo:
na nekim forumima su se pominjale neke modifikovane varijante, ali nisam nigde video da imaju da se download-uju
:wave;

Vrh Dno