Šta je novo?

Overclock ATI graficke

LUC1FER

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
11.06.2003
Poena
649
Sta je bolje za overclock ATI graficke karte power strip ili rage3d. Imam HIS excalibur Radeon 9500 pro 128mb, kakva imate iskustva sa istom.

LUC1FER je napisao(la):
Sta je bolje za overclock ATI graficke karte power strip ili rage3d. Imam HIS excalibur Radeon 9500 pro 128mb, kakva imate iskustva sa istom.

RIVATUNER najnovija verzija ti je najbolje za klokovanje te graficke, al ja sam na nju ubacio i "otkljucani" bios da mi u startu bude 325/325.

Pozdrav :wave;

Svi programi za OC rade istu stvar; a do graficke je da li ce da "izvuce" ili ne. Dok sam imao ATI-a, koristio sam najobicniji Radeon Probe driver, koji se lepo usteka u display settings kao nekada "NV clock" u detonator drajverima..

Rivatuner je simpatichan, inache gpu moze da ide i do 370-390, ali to treba ohladiti.

Po mom misljenju najbolji Tweeker/overkloker za ATi-a je sigurno RadLinker+Tabs. Integrise se u drajvere i omogucava gomilu opcija i finog tuninga. Ima odlicne i raznovrsne overklok opcije. Definitivno najbolji izbor.

MAD_MUzzY je napisao(la):
Po mom misljenju najbolji Tweeker/overkloker za ATi-a je sigurno RadLinker+Tabs. Integrise se u drajvere i omogucava gomilu opcija i finog tuninga. Ima odlicne i raznovrsne overklok opcije. Definitivno najbolji izbor.

Slazem se sa gore navedenim tekstom u potpunosti .... cheers

Nazad
Vrh Dno