Šta je novo?

OVERCLOCK Asus-a N50vn

Zasto bi klokovao laptop nije mi jasno, ako mislis da ces nesto dobiti ne zaludjuj se, jednostavno nisu pravljeni da bi se zezao sa njima zato ti je u biosu sve izbaceno jedino sto mozes da uradis je da ga upropastis
Tako da bi bolje bilo da nista ne pokusavas da se posle ne pokajes.

Poslednja izmena:
Zasto bi klokovao laptop nije mi jasno, ako mislis da ces nesto dobiti ne zaludjuj se, jednostavno nisu pravljeni da bi se zezao sa njima zato ti je u biosu sve izbaceno jedino sto mozes da uradis je da ga upropastis
Tako da bi bolje bilo da nista ne pokusavas da se posle ne pokajes.

Cekaj...Po meni je sve to isto kao na desk-u samo u malom...Znaci po tebi da ne diram nista!?

Hvala na upozorenju!!! ,)

Nije isto kao i na desku i ne moze da izdrzi klokovanje tj nece ti dozvoliti da to uradis, i ako pokusas sa nekim softverom iz windowsa samo ce da ti zabaguje i to je to jednostavno nije predvidjeno sa klokovanje imas samo jedan ventilator na tom laptopu koji ti hladi i procesor i grafiku i cipset pa ti vidi.
Sve jedno moj savet je da se ne igras i da batalis budi sretan sa tim sto imas ako si hteo da klokujes i da se zezas trebao si za te pare da uzmes dektop masinu.
Pozz

Nije isto kao i na desku i ne moze da izdrzi klokovanje tj nece ti dozvoliti da to uradis, i ako pokusas sa nekim softverom iz windowsa samo ce da ti zabaguje i to je to jednostavno nije predvidjeno sa klokovanje imas samo jedan ventilator na tom laptopu koji ti hladi i procesor i grafiku i cipset pa ti vidi.
Sve jedno moj savet je da se ne igras i da batalis budi sretan sa tim sto imas ako si hteo da klokujes i da se zezas trebao si za te pare da uzmes dektop masinu.
Pozz

Imam extra desk meschinu,pa sam hteo i note,ali ok ukapirao sam,radi mi inace perfektno,u 3d mark-u 6 imam 8000 markova sa overklokovanom grafickom,tako da mi radi extra! Naravno imam i hladnjak Thermaltake T2000 da isprati note,ali mi do sada nikad nije zavrteo hladnjak ili ti ventilator da kazes da se napreze...Crysis na full-u i C&C Tiberium Wars sve na max,ne preznoji se a kamo li da vrti,...,za sad,a kasnije cemo da vidimo... HVALA jos jednom!!!

Nazad
Vrh Dno