nestolex
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 17.08.2010
- Poena
- 195
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen7 5800X3D + LC Power CC-120
- Matična ploča
- ASUS TUF B550 Gaming - Plus
- RAM
- 2x16Gb Kingston HyperX 3200Mhz CL16 DDR4
- GPU
- AMD Radeon Dual RX 6700XT, 12Gb, 192bit
- Storage
- V-Nand SSD M.2 970 Evo Plus 3.0 250Gb + SSD M.2 Adata Legend 1Tb 1200TBW 4.0 + WD Blue 1Tb + WD Blue 1Tb
- Zvuk
- SONICGEAR SPACE 3 Maroon 2.1 Bluetooth
- PSU
- FSP Hammer 600W
- Kućište
- CoolerMaster MB-511
- Monitor
- GIGABYTE 32" VA G32QC A-EK, 165Hz, 2560x1440
- Miš & tastatura
- Miš - Logitech G402 Hyperion Fury + Tastatura - MS Gaming ELITE C330
- Ostale periferije
- Podrum vina
- Mobilni telefon
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G
- Pametni uređaji
- Xiaomi Watch S1 Active
- Pristup internetu
- Optički internet
- Mobilni internet
Poštovanje drugari,
Kako sam naslov kaže...malo pre upalim komp i izbaci mi ovo upozorenje.
Preko telefona odem na internet ukucam ovu poruku i izbaci mi šta je mogući problem i kako da se reši. Odradim više tih koraka, kako je navedeno u opisima, ali problem i dalje postoji.
Znači, iščupao sam sve usb konektore (mada ih nema puno-tastatura, miš i externi rezač...dvd, cd), restartovao više puta i ništa. Probao sam i bez USB kabla koji se priključuje na MB...opet ništa. Tražio da vidim te USB konektore na matičnoj, ali ne mogu da ih nađem (matična je MSI B4500M Mortar...mašina iz potpisa).
Ono što sam malo pre primetio jeste da kada priključim tastaturu od nazad na matičnu, pri restartu uopšte ne pali lampice na njoj, bilo u koji port da je ubacim. Kada je uključim od napred, upali lampice pri restartu, ali nikako ne mogu da uđem u BIOS ili Safe mode, jednostavno mnogo brže izbaci tu grešku nego Logo matične...pa da kažeš, e sada mogu bar u BIOS .
Kako rešiti problem?
Nadam se da nije matična okinava, ko će sada i gde da nađe istu takvu za neke pristojne pare....bem li ga!
Hvala unapred na savetima!
Kako sam naslov kaže...malo pre upalim komp i izbaci mi ovo upozorenje.
Preko telefona odem na internet ukucam ovu poruku i izbaci mi šta je mogući problem i kako da se reši. Odradim više tih koraka, kako je navedeno u opisima, ali problem i dalje postoji.
Znači, iščupao sam sve usb konektore (mada ih nema puno-tastatura, miš i externi rezač...dvd, cd), restartovao više puta i ništa. Probao sam i bez USB kabla koji se priključuje na MB...opet ništa. Tražio da vidim te USB konektore na matičnoj, ali ne mogu da ih nađem (matična je MSI B4500M Mortar...mašina iz potpisa).
Ono što sam malo pre primetio jeste da kada priključim tastaturu od nazad na matičnu, pri restartu uopšte ne pali lampice na njoj, bilo u koji port da je ubacim. Kada je uključim od napred, upali lampice pri restartu, ali nikako ne mogu da uđem u BIOS ili Safe mode, jednostavno mnogo brže izbaci tu grešku nego Logo matične...pa da kažeš, e sada mogu bar u BIOS .
Kako rešiti problem?
Nadam se da nije matična okinava, ko će sada i gde da nađe istu takvu za neke pristojne pare....bem li ga!
Hvala unapred na savetima!