Šta je novo?

Ove bih ja u gasnu komoru !!!

Sentenced

Čuven
Učlanjen(a)
05.10.2001
Poena
619
Izvinjavam se moderatorima jer tema bash nije za forum o hardware-u ali jeste za deo o internetu, a kada sam ovo video nisam mogao da ne reagujem.
Zanima me samo mishljenje drugih o ovome jer bi ih ja sve odmah strpao pod gas ili, josh bolje, OBESIO ! FX
http://www.bonsaikitten.com/

Sentenced je napisao(la):
Izvinjavam se moderatorima jer tema bash nije za forum o hardware-u ali jeste za deo o internetu, a kada sam ovo video nisam mogao da ne reagujem.
Zanima me samo mishljenje drugih o ovome jer bi ih ja sve odmah strpao pod gas ili, josh bolje, OBESIO ! FX
http://www.bonsaikitten.com/

ili od tih "ljudi" FX sto to rade napravio bonsaipeople ;)
taj sajt sam prvi put video pre par meseci - pitam se kakav ce monstrum biti tek ona beba - njoj hanibal lektor, dzek trbosek, .... nece biti ni za pod nokat.....
mislim da si suvise blag prema njemu - idejnom tvorcu tog sajta - a najveci bedak su veterinari koji pregledaju takve macke - a ne prijavljuu to policiji ili nadleznim sluzbama. njih bi u zooloski vrt u kavez sa pacovima (posto "vole zivotinje" :) )

Ovakvog coveka bi mogao da ubijem i da ne trepnem.Ovaj ne da ne zasluzuje da zivi sa normalnim ljudima (na slobodi), vec ne zasluzuje da zivi uopste.Od pomisli da on ostavlja potomstvo se jezim.

Alo bre ljudi, zar se jos neko prima na tu foru.
P R E V A R A

Marko37 je napisao(la):
P R E V A R A

pa cak i da jeste prevara zar nije previse sto ih je zatvorio onako - dok ih je slikao???

Marko37 je napisao(la):
P R E V A R A
Kako znash da je prevara ???

Ljudi, to je provaljena fora još pre godinu dana ako ne i više. Bila se digla velika frka oko toga, ali se na kraju ispostavilo da je sve to fotomontaža. Bilo je na TV-u i po novinama. Ne veruj odmah svemu što vidiš, posebno na Internetu.:wave;

Ma da bre, ima i više od godinu dana. Znam da su ljudi pisali peticije, dramili kao vi ovde ;) i na kraju ga razapeli na krst. :)
Znam da je sajt jedno vreme bio i zatvoren, jer su ga valjda i tužili, pa si mogao da vidiš mačiće u teglama samo ako ostaviš email adresu... nisam ni znao da je opet javno :)

Da vrtela se peticija po mail -ovima pre neko vreme. Mada mi sve to ne izgleda kao fotomontaza. Uostalom koje bi koristi imao neko od fotomontaze. Najbolje da se javi neki strucnjak pa nam kaze svoje strucno misljenje jel ono fotomontaza ili nije.
Inace kad sam video tako nesto samo boom FX

sta je bre ono, kakve su ono perverzije? Koji su ono bolesnici??? Video sam samo sto onu macku guraju u teglicu i lupio sam close...?! :( :mad:

NFC ! FX :mad: ctp;

Pa i meni je prosto neverovatno da bi neko mogao ono da radi (on pominje i neku U.S. dozvolu za odgajanje?!).Zar ne bi mogli u Americi da ga tuze (cak i da je fotomontaza, bolesnik ima "kids club", nekome od posetilaca sajta bi moglo da padne na pamet da to stvarno pokusa)?

Bolest, bre !

Prevara ili ne, brisao bi ceo server !

Re: Bolest, bre !

Golden je napisao(la):
Upravo tako, kao sto rekoh, i da je prevara, normalni ljudi ce da se potresaju kad vide tako nesto, a, 'fala Bogu, na ovom svetu ima dovoljno ludaka kojima ce se ideja uciniti super(nije dosta njihovih ludackih zamisli, samo im jos treba davati sveze ideje), a da ne pricamo o masi ljudi (malo nize inteligencije i neizgradjenog socijalnog ponasanja) koji ce tako nesto uzeti zdravo za gotovo i klasifikovati ga kao kao normalno. :mad:

Re: Bolest, bre !

Golden je napisao(la):
Uzgred, koliko je realno moguce da se tako nesto uradi sa ovim sajtom( mislim moze li neko i sta je potrebno)? :D

Re: Re: Bolest, bre !

Vervatno ste videli www.rotten.com. Ako se neko vise potrese od macica nego od ovog,.... onda se vec brinem,...

Re: Re: Re: Bolest, bre !

milanbb je napisao(la):
Vervatno ste videli www.rotten.com. Ako se neko vise potrese od macica nego od ovog,.... onda se vec brinem,...
Ma kao sto rekoh, svakakvih bolesnika ima na ovom svetu...

I ja sam video sve ... i posto kuci imam macu.... smucio mi se zivot...

Jel bi mogli mi sad nesto da se govorimo?

Posto je pocela ovolika rasprava na sajt sa neistinitim sadrzajem, sta li ce tek poceti da se raspravlja, kada ljudi koji nisu znali za rotten odu na njega i padnu u nesvest.

Benchmark je hardware sajt, a Bench Forum je postao institucija koja svakog dana raste, tako da smo ljudima omogucili da pored "gvozdjurije" diskutuju i o software-u i o igrama i o internetu. Medjutim internet soba, ne treba da sluzi za komentarisanje sajtova, narocito ovakvih sajtova. Tu je da bi ljudi dosli do nekok hardware sajte, nekog upustva za hardware, i slicno...

Pa vas sad molim, da ne bi mi moderatori uvek bili babaroge koje bez reci zatvore thread, da jednostavno prestanemo, na ovom mestu, da komentarisemo o ovim glupostima...

Izvinjavam se :( ponovo.

radar je napisao(la):
Ljudi, to je provaljena fora još pre godinu dana ako ne i više. Bila se digla velika frka oko toga, ali se na kraju ispostavilo da je sve to fotomontaža. Bilo je na TV-u i po novinama. Ne veruj odmah svemu što vidiš, posebno na Internetu.:wave;

"TO ti Djuro samo tako mislis, zato sto ne poznajes svet spijuna" ;)

][V][ATRIX™ je napisao(la):
sta je bre ono, kakve su ono perverzije? Koji su ono bolesnici??? Video sam samo sto onu macku guraju u teglicu i lupio sam close...?! :( :mad:

NFC ! FX :mad: ctp;

Ajde, kao da nikad niste culi za zimnicu O:)

Ma nije to ni tako lose.
Ja bi to dozvolio shodno zakonskim normama.
Tako da mogu da flasiram komsiju Šiptarina.:D

Bolesnici sta drugo reci.Mislim da ona ideja o brisanju servera nije tako losa.

byMaX je napisao(la):
I ja sam video sve ... i posto kuci imam macu.... smucio mi se zivot...

Imam i ja macu... Ali malo čitam i novine (iako sam u vojsci :) ) i shvatio sam da je to samo jedan malo neobičan performans kojim je autor uspeo da animira milione korisnika interneta. E sada ako verujete da on stvarno mačke pakuje u tegle i da one žive na slamku žao mi je. Sve je to umetnost ;)

___ poz. iz VJ ___

Vrh Dno