Šta je novo?

ovaj siemens a35 za 500 din.

sinke

Čuven
Učlanjen(a)
18.10.2000
Poena
620
Sretna vam nova godina i kao prvi mail ove godine da pitam da li je neko od vas ili vasih prijatelja kupovao preko ove mobtelove akcije siemens a35 sto reklamiraju za 500 din. Interesuju me uslovi, brat mi rece da je njegov drug uzeo taj paket i to onaj mobimax valjda i kaze da mu je prvi mesec stigao racun od 2000 din. ajde kaze nije to toliko puno ali sledeci mesec mu stigne racun od 4500 din. iako kaze nije puno vise pricao nego prethodni mesec. Mada mu bas i ne verujem. Mislim jel' to samo varijanta preko post paid kartice da li ima nekih ogranicenja, mislim da li ima nekih troskova pretplate ako se kartica ne koristi i to ? Ne treba meni nego zbog caleta on ima onaj stari Sony c1 i nije njemu bitno da ima neki telefon od 300 eura ili vec koliko bitno mu je samo da mu baterija drzi bar 3 dana da ne mora da se stalo njaka sa punjacem. Za sad stoji varijanta ako nadje onaj mobiklik paket za 3860 din. da to uzme pa onda karticu da prodamo ali ako je ovo povoljnija varijanta sto da ne, pa zato pitam.

Povoljnija varijanta ti je da uzmes paket sa mobiklikom za 3860 din, imas na kartici 500 din. kredita. Prodas karticu i ostaje ti telefon i nerazmisljas koliki ce ti racun stici. Inace bilo je i po trafikama tih paketa(ispod Gradske kuce, prekoputa Lifke na autobuskoj stanici, itd.)

Nazad
Vrh Dno