Stormbringer_bg
Čuven
- Učlanjen(a)
- 19.09.2000
- Poena
- 815
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 3600 + Scythe SCMG-5100
- Matična ploča
- Asus B550 TUF Gaming Plus
- RAM
- Kingston 2x16 GB DDR4 3200 CL 16
- GPU
- ASUS GTX 1080 ROG Strix 8 GB
- Storage
- Kingston SA2000 1 TB + 2x4 TB WD Red
- Zvuk
- Integralac
- PSU
- Cooler Master V750 gold
- Kućište
- Thermaltake Urban T31
- Monitor
- HP Envy 27'' 4K
- Miš & tastatura
- Mad Catz RAT 5 + Genius tastatura
- Mobilni telefon
- Samsung Note 20 Ultra SD 256/12
- Pristup internetu
- Optički internet
Obzirom da prilikom pretrazivanja neta pomocu kljucnih reci sajt www.unionclean.rs nije medju prvim stranama, pretpostavljam da je potrebno uraditi SEO optimizaciju. Kao totalni laik vezano za ovu oblast, zanima me sledece:
- ovaj sajt bi trebalo da se uradi ispocetka, (hvala kolegama iz ove teme), posto koliko vidim, flash je davno zaboravljeni standard. Kao sto rekoh, laik sam, ne razumem se u programske jezike pa ako moze neko da mi ovde napise ili na PM kog koga bismo to mogli da uradimo (firma), kao i reference.
- Da li raditi SEO optimizaciju tek kada se napravi novi sajt (isto molim da neko napise ovde ili na PM pouzdanu i kvalitetnu firmu koja to moze da uradi)?
Hvala unapred!
- ovaj sajt bi trebalo da se uradi ispocetka, (hvala kolegama iz ove teme), posto koliko vidim, flash je davno zaboravljeni standard. Kao sto rekoh, laik sam, ne razumem se u programske jezike pa ako moze neko da mi ovde napise ili na PM kog koga bismo to mogli da uradimo (firma), kao i reference.
- Da li raditi SEO optimizaciju tek kada se napravi novi sajt (isto molim da neko napise ovde ili na PM pouzdanu i kvalitetnu firmu koja to moze da uradi)?
Hvala unapred!