Šta je novo?

Ova stvar mi se ne svidja...

byMaX

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
10.01.2001
Poena
1,019
Zove me xyz ljudi i pita za Radeon 9000... Ja kazem, kartica je ok, slobodno je uzmi, Katalist drajveri su sasvim dobri.... ali ne mogu ti reci cenu tih kartica jer mi sa raznih strana, stizu razne informacije... Jedni tvrde da je najjevtiniji R9000 preko 140 eura, cak i na stranom trzistu, dok drugi kazu da tamo kosta samo 90 i kusur eura/dolara.... Na nasem trzistu je drugacije... Lik koji ima privatnu firmu, i znam da prodaje dosta hardvera, se kune da gigabyte 9000pro ima za 104 evra *dilerska*, dok drugi diler kaze da ih NEMA i da su u cenovniku oko 140 evra... To me uzasno iritira, jer, ako su oko 100 ili 110 evra... onda je kartica definitivan best buy *bolje to nego GF4MX440, zar ne?*

Ali, ako je 140 ili vise, onda cu coveku savetovati da doda jos desetak, i uzme Ti4200... Najgore od svega je sto je u prici i R8500 koji je i dalje brzi od R9000pro, ali su njegove cene jos fantomskije... Kakva su vasa iskustva sa cenama?

byMaX je napisao(la):
Zove me xyz ljudi i pita za Radeon 9000... Ja kazem, kartica je ok, slobodno je uzmi, Katalist drajveri su sasvim dobri.... ali ne mogu ti reci cenu tih kartica jer mi sa raznih strana, stizu razne informacije... Jedni tvrde da je najjevtiniji R9000 preko 140 eura, cak i na stranom trzistu, dok drugi kazu da tamo kosta samo 90 i kusur eura/dolara.... Na nasem trzistu je drugacije... Lik koji ima privatnu firmu, i znam da prodaje dosta hardvera, se kune da gigabyte 9000pro ima za 104 evra *dilerska*, dok drugi diler kaze da ih NEMA i da su u cenovniku oko 140 evra... To me uzasno iritira, jer, ako su oko 100 ili 110 evra... onda je kartica definitivan best buy *bolje to nego GF4MX440, zar ne?*

Ali, ako je 140 ili vise, onda cu coveku savetovati da doda jos desetak, i uzme Ti4200... Najgore od svega je sto je u prici i R8500 koji je i dalje brzi od R9000pro, ali su njegove cene jos fantomskije... Kakva su vasa iskustva sa cenama?
Takva da cu dodati tih desetak evra na cenu kazes 140 i uzeti 4200,samo mi trebas reci gde cu je naci za tu lovu i od kog proizvodjacacheers

byMaX je napisao(la):

Da skroz bezveze, kao i uvek kada stigne nesto novo, ja sam cuo da se kod nas moze nabaviti za nekih 120evra, samo naravno treba znati prave ljude.

byMaX je napisao(la):

GB kartica 9000 pro koju si ti testirao ili neko drugi u Digital-u - mogao sam da je uzmem za 102 ili 104 E. Bice da je to prava dilerska cena.

Pozdrav

Moja info kaze sledece:
GA Radeon 9000 nije stigao u ovoj isporuci i cena mu se krece od 104 do 114 eura dilerska (ako je ostalo od prosle)
GA Radeon 8500 je stigao, ali nije jos formirana cena (stara je bila oko 155, preko racuna)
GA Radeon 8500LE je takodje stigao i cena takodje jos nije formirana (stara je bila oko 142, preko racuna)
GA Radeon 9700 je stigao i cena ce da bude oko 400eura preko racuna

Tipujem na onu poslednju Vocko... Aj je kupi pa da mi das da zavrsim MAFIU...?! :)

byMaX je napisao(la):
Tipujem na onu poslednju Vocko... Aj je kupi pa da mi das da zavrsim MAFIU...?! :)

Vazi, ja cu da kupim, a ti mi daj pare... Ne mogu pre da skrpim pare za novu plocu :(, a kamoli za to cudo, mada bih ga rado posedovao :)

Preneto sa yu.oglasi

--------------------------------------------------------------------
ati radeon 9000, gigabyte , 64 mb ddr , tv out , full pack, novo , garancija
, cena 100 e
011 488 3449 ili 063 744 980
ne znam da li je u pitanju 9000pro ili 9000, uostalom zovite pa vidite

Re: Preneto sa yu.oglasi

Mrgud je napisao(la):
ati radeon 9000, gigabyte , 64 mb ddr , tv out , full pack, novo , garancija
, cena 100 e
011 488 3449 ili 063 744 980
ne znam da li je u pitanju 9000pro ili 9000, uostalom zovite pa vidite
u pitanju je 9000, covek kaze da nije ni dobijao 9000 pro i da kolko on zna niko to ni nema.
ja sam zvao par firmi (zadnje sam zvao euprosoft) koje su u cenovnicima oglasile da imaju 9000 pro i cak dale cenu a kad sam ih zvao svi kazu da ga nemaju, sta vise u euprosoftu su mi rekli da ih uopste nisu ni dobijali do sada! :(

ma nema tu sta da stize ... ako ima napolju ima i ovde samo treba naci.

U zivotu nisam video bolje zatvaranje foruma :))

Ashley je napisao(la):
Cudi me samo kako niko nije primetio onoliki baner na vrhu foruma...

Ma lep je baner, jos kad bi i cena bila....

Nazad
Vrh Dno