Šta je novo?

Ova Godina

Mmm da, Witcher. Igra mi deluje jako primamljivo, iako je akciono orijentisana. A i Aurora engine je doveden do neprepoznatljivosti.

Witcher za svabiju je najavljen za 30.mart! (pratim svapske sajtove zbog Gothica)! :)

ja jedva cekam face of war (aka Soldiers: heroes of wwII 2), a trebalo bi ovog meseca da se pojavi

Čudo da se ne pominje Prey. Ultramegaturbo uspeh u samoj najavi.

Tesko da ce prey biti nesto drugo osim d3/q4 klona.Malo namunjena grafika...po koji novi monster...

Poslednja izmena:
psaras_pa je napisao(la):
Tesko da ce prey biti nesto drugo osim d3/q4 klona.Malo namunjena grafika...po koji novi monster...

Gresis...Pray ce biti vise nego odlicna igra, barem tako ja mislim(po video klipovima). ;)
Nego, sto niko ne spominje Timeshift, i to bi trebao da bude odlican FPS.

Poslednja izmena:
Pa spomenuli su Timeshift koju stranu ranije :)

Probao sam Call of Cthulhu,pocetak obecava.Vise utisaka kad se "razigram".

Mojoj listi bih dodao jos i Crysis,cisto da bude jedan shooter.

Nadam se da ce se Diablo 3 uskoro pojaviti i da Blizzard nece zasr*ti serijal Diabla sa ovom trojkom.

Sve na jednom mestu, must have za prave gamere :D

http://www.gamespot.com/forums/show_msgs.php?topic_id=24145969

Resih da otvorim novu temu, iako vec ima slicna, ipak ovakav linkitj zasluzuje. Svi predstojeci potencijalni hitovi na jednom mestu, dugo nisam naisao na tako pregledan thread!

Sta da pitam, ima li neko mozda neki favourites? :D

P.S. Strasno, vec sam u godinama kada te malo savest grize kad igras igre, ali bato ko ce ovoga gore da se odrekne...

Na ovom spisku mi se najvise dopada (pored svega nekoliko pravih RPG-ova) igra Precursors - "An open ended action/rpg game which takes action in space and on planets(think STALKER mixed with Privateer) from makers of BoilingPoint."

Meni najzanimljivije deluje Precursors. Ali stvarno je spisak pozamašan. Blago nama :)

Nisam znao za Divine Divinity 2...

Са великим нестрпљењем ArmedAssault :banana: :cigar: :bottle:

Vrh Dno