Šta je novo?

OutRun 2006: Coast 2 Coast

jox

Čuven
Učlanjen(a)
07.01.2003
Poena
680
Izgleda da se posle Sensible Soccer-a,
jos jedna legenda vraca iz mrtvih.

OUTRUN!!!!

Ajd bacite neke utiske i sreen-ove kad probate....
Ima li smek svog prethodnika?
Jel uopste iluzorno ocekivati smek 90tih u novim remake-ovima?

Poslednja izmena:
Za fudbal i nekako, ali vožnju sa onim šmekom nikako. Pretpostavljam da je slično igrama World Racing, samo što sada imaš na raspolaganju isključivo Ferrari. Hajde baš da vidimo...

World racing je za ono simulacija :) Probao sam coast to coast i volanom, ali ne vredi. Imash osecaj da upravljash sve osim automobila, a shto je najgore igrao sam ga na automatu proshle godine, i totalno je drugachija igra, zarazna je, shto ovde nije sluchaj.

driver je napisao(la):
World racing je za ono simulacija :) Probao sam coast to coast i volanom, ali ne vredi. Imash osecaj da upravljash sve osim automobila, a shto je najgore igrao sam ga na automatu proshle godine, i totalno je drugachija igra, zarazna je, shto ovde nije sluchaj.

eh bre driver-u...
i ne treba da bude simulacija...
Ono sto ja zelim je da opet osetim onaj feeling iz prvog Outrun-a, ili josh bolje iz Lotus Esprit Turbo Challenge serijala, koji je meni bio cak i bolji!
ali... ovakva igra i ne treba da se igra volanom... cetiri kursorska tastera i vozi batoooo....
Jos ako ima split-screen.... huh.... divote...

Uostalom.... probacu je uskoro, pa pisem i ja moje utiske...
ali za sada ... ne dam se :) i dalje verujem u feeling 90th...
ako je stvarno sranjce... ***-a... idemo dalje...

Da li je prenesena muzika iz ove legende sa automata. Melodije iz ove igre sa automata se jos uvek secam:)

Ma lotus je za outrun bio simulacija...letenja :D
i mene interesuje za muziku...
Bas bi bilo fino cuti remix...

Lotus rules :D .

jox, ne kazem da treba da bude simulacija, ali je potrebna zarazna arkadna fizika koja postoji na automatu (iako me to ne interesuje, slupao sam 5 zetona zaredom samo zbog zaraznosti :)).

A shto se tiche shmeka, to se vama chini da igra ima shmek, imala je kada smo bili u osnovnoj shkoli :D, a ovaj deo nema ni toga vishe, sve ide 1000km/h, nema kochenja i jednostavno je bez veze.

Inache, instant remedy je tu, i to bash remix, odlichan.

Poslednja izmena:
Jel ima bre razloga da ovo instaliram ili ne? :)

Ne, nego sam krenuo na run, a ne save as :D

Ako hocesh jednostavnije, uvek ima reshenje u vidu magichne kutije crne boje :D

Samo zbog nostalgije oprobacu igru... Kad se samo setim Outrun-a na automatu, a tek kakva je moja sreca bila kada sam se sreo sa njim na 386-ici. Eh... Da li je mozda zato sto sam odrastao ili sta, ali ne secam se da me je skoro neka igrad odusevila kao sto se to devedesetih cesto desavalo...

Da li moze da se igra na tastaturi ??

Nisam uspeo da je nateram da radi... ***. A valjda nije steta...

Igra prilicno podseca na original po atmosferi, istina nema fiziku i od vremena kad je Outrun bio popularan na automatima su voznje prilicno napredovale ali je sve jedno zabavna arkada za probati.
Max, treba ti izvesni l*ader da bi proradilo. (brisite ako je potrebno)

Igra je katastrofa. Meni se uopshte ne svidja. Zali boze truda shto sam je skinuo i smarao se sa pushtanjem.

Ja skinuo i odusevio se... Igra je potpuno zadrzala onaj stari osecaj sa arkade. Sve je u duhu starih SEGA igara, sareno, brzo, zabavno. Igra je veoma nezahtevna sto je veliki plus. Dopao mi se SP mod gde moze da se odigra klasicni Outrun samo u novom ruhu... Modeli kola su zadovoljavajuci i ne preterano detaljni kao sto je to slucaj sa na primer poslednjim N4S-om, ali sve se jako dobro uklapa i prija oku tako da ne bi pravio nekih zamerki sem sto su texture mogle da budu vece rezolucije.

Igra je veoma igriva i evo vec danas sam izgubio 4 sata igrajuci a da nisam ni osetio. Jos mi je samo ostalo da probam kako radi u LAN-u.

A sto se tice fizike, pa zaboga znalo se da ce tako biti jos u najavama SEGE tako da svi oni koji su nabavili igru i zaprepastili se nedostatkom neke napredne fizike trebali su biti bolje informisani.

@Max... batali taj loader...
Izasao je dugo ocekivani exe, koji te resava svih muka.

btw, driver je bio skroz u pravu. Ova igra definitivno sux! U stvari, euforija me je drzala dok sam jos krstario menu-jem (znaci ~30sec), ali vec posle prvog skretanja, sve mi je bilo jasno. Ne moze bre 3D igra da mi pruzi isti naivni osecaj simulacije kao sto je to bilo sa Lotusom ili prethodnim OutRun-ovima.
Znachi, ne trazim realnost, nego zarazu... ali nema! moracu da probam neku verziju za konzole...

Ipak, zavrshio sam par OutRun-ova sa ribom u kolima :D

Jel moguce ovu igru pokrenuti sa visim regresh rateom. Probao sam sa nvrefresh tool ali nece. Ovih 60hz me ubija.

Verzije za konzolu su lošije...Igra je naravno genijalna, kao i svaka druga Segina arkada. Obožavao sam original, a i dvojka je po meni bez problema u rangu sa njim. Igram je već mesecima na PS2, i nije mi ni približno dosadila.

@forsaken
izgleda da je kljuchna rec "igram je na PS2"!
Na PCu nije ubedljiva...

ja sam nekako izdrzao do kraja trke,ali kada me je na cilju docekala slika nekog debelog lika nisam mogao vise da izdrzim.mada,burazeru se svidela.

igra je u principu i namenjena nostalgicnim igracima od 25+ godina i klincima do 12 godina.

Pa nisam sigurno mogao da je igram mesecima na PC-ju kad nije izašla :) Sada isključivo igram PC varijantu, koja je po svemu ili bolja ili identična konzolnim verzijama.

Nemojte samo praviti klasifikacije kome je ova igra namenjena, molim vas. Ne sviđa vam se, to je OK, i to je dosta reći. Krivo mi je samo što znam da niko nema neku pravu, konkretnu zamerku. Samo mi nemojte reći da je problem igre što nije realna. Otkad je to faktor zabavnosti?

Poslednja izmena:
Igrica kao igrica je krs. Ali budi nostalgiju i secanje na dane i nedelje provedene u buvari :d

Vrh Dno