Šta je novo?

Outlook express

delija_1984

Slavan
Učlanjen(a)
21.11.2007
Poena
319
kako da nemestim windows-ov OUTLOOK EXPRESS da na njega primam e-mail sa na pr.google mail ili yahoo i naravno da saljem

Sa yahoo jedino ako imas premium nalog, a za gmail idi u opcije pa pop podesavanja, a imas i da skines neki mali exe GmailConfig pa sa njim podesis, ali svakako moras da enablujes pop.

Lepo , kao sto je kolega vec rekao , ali ne moras da instaliras nista jedino sto moras da enablujes pop u settings na mailu, i onda ti idu podesavanja na outlook-u , znaci user name ti mora biti sa [email protected] i imas da cekiras opciju server autentication ima pod opcija same as user tako nesto ne mogu tacno sada da se setim , zatim pop server ti je pop.gmail.com port je 995 i smtp.gmail.com port 465 i moras cekirati opciju ssl. mislim da je to to.

E ovako,nemojte pricati nesto ako u to niste sigurni.Naravno da je mogucje primati/slati yahoo e-mailove preko outlook (express) klijenta,i preko "obicnog" naloga,potreban je program koji se zove ypops
.Prilikom pravljenja yahoo accounta na outlooku podesiti pop3/smtp kao 127.0.0.1 ukucati user i pass i to je to,meni je ovako radilo godinama.

E sad,kako ne bih otvara novu temu,imam jedno jako slicno pitanje.Do pre neki dan mi je primanje i slanje mailova preko ypops+outlook 2007(outlook express & windows live mail)radilo savrseno,nista nisam cackao,podesavao ali od juce jednostavno vise ne radi,izbacuje neki errror
"Your server has unexpectedly terminated the connection. Possible causes for this include server problems, network problems, or a long period of inactivity. Account: '127.0.0.1', Server: '127.0.0.1', Protocol: POP3, Port: 110, Secure(SSL): No, Error Number: 0x800CCC0F"
mene interesuje da li je mogucje da mozda yahoo vise ne dozvoljava koriscjenje ypops-a u sluzbi provere maila preko vaseg omiljenog mail klijenta ili je mozda[sto je malo verovatno🙂] problem do mene?

mene interesuje da li je mogucje da mozda yahoo vise ne dozvoljava koriscjenje ypops-a u sluzbi provere maila preko vaseg omiljenog mail klijenta ili je mozda[sto je malo verovatno🙂] problem do mene?
Radi YPOPs (i to kod mene neka prastara verzija, 0.9.5.1). Verovatno na serveru imaš mail sa nekim velikim attachmentom, to YPOPs ne može da skine jer vreme pređe time out.

P.S. Kao što vidiš znamo za YPOPs, ali nije se na to odnosilo pitanje.

Nazad
Vrh Dno