Šta je novo?

Outlook Express XP

Clamaran

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
619
Postoji li nacin da se deinstalira, odnosno REINSTALIRA Outlook Express u Win Xp-u.
Nesto me za^^^ava , pa sam dobio savet da ga reinstaliram!

Dobro dosao u klub obozavalaca XP-a.
Kakvi su problemi, zaglavi se pri podizanju OE-a ili nesto drugo?

Sver lepo radi , otvara se , normalno koristim adress book, saljem mial itd... , znaci SVE, osim primanja maila.
Naime kada pocne da se loguje na server pise conecting i ceka i ceka tok ne izbaci timeout server gresku posle nominalnih 60 sek.
Accoun je lepo podesen, server je ok, ;judi iz tehnicike podrske u cudu kao i ja, pa su mi preporuculi da ga reinstaliram a ako to ne uspe da reinstaliram sistem.
Ne zelim bas da izgubim citav dan na reinstal windowsa samo zbog te greske koja mozda ima i svoje logicko resnje:mad:

Ne mogu da verujem da su ti to savetovali, koja je TP u pitanju, koji provajder?
Moguce da je do tvoje veze i provajdera, jel se to povremeno desava ili je uvek isti problem?

provajder je Tehnicom , a to mi se desava vec par dana uzastopno.
Cinjenica je da mi sa drugog kompjutera skida postu sa istog accounta bez problema.
Sta bi mogao da bude problem?

Clamaran je napisao(la):
provajder je Tehnicom , a to mi se desava vec par dana uzastopno.
Cinjenica je da mi sa drugog kompjutera skida postu sa istog accounta bez problema.
Sta bi mogao da bude problem?
Pa ako tvoj drug uspe da skine postu sa tvog account-a onda je problem do tebe, a savet te takozvane tehnicke podrske ne slusaj. A ako si slucajno hteo da kazes da tvoj drug skida postu sa drugoga account-a istog provajdera bice da ti nesto u svom nisi podesio kako treba, to je jedina logika.

Ja na Technicomu nemogu od pre nekoliko dana da pristupim news-u. FX
Ne znam u chemu je problem, ali predpostavljam da nije do mene, jer je pre toga sve bilo savrsheno OK, sem shto im news malo kasni sa updateom.

Tehnicom je malo problematičan u poslednje vreme.

Ako ne možeš da skineš mail možda se prepunio mailbox (mada je kod Tehnicoma on čini mi se oko 5 mega što nije malo...)

Internet i mail (Outlook u raznim verzijama koristim vec jedno 5-6 godina), tako da znam za vs amoguca podesavanja accounta servera i ostalog.
Medjutim ov je prilicno zbunjujmuca situacija.
Ja u stvari ne koristim tehnicom nego verat ali to je nebitno.
Za racunara koji ne moze da primi mail , moj account na veratu se provera normalno. Sa mog racunara njegov tehncicom radi.
Mailbox server nije prepunjen, cak stavise potpuno je prazan jer sam rekao tipu iz podrske da mi izbrise i ponovo napravi direktorijum inbox sa servera, da bi me server konto ko novog korisnika. Medjutim ni to nije pomoglo...
Vrhunac svega je sto je ortak juce uspeo da skine mail bez ikakve intervencije, pa sad tu *ebe lud zbunjenog.
Mozda da zovem Moldera, a?

p.s.
Izvinjavam se zbog mnogih gresaka u kucanju, prilicno nervozno kucam.;) ;)

E pa vecheras ne samo shto ne mogu da skinem mail i da odem na news:

Error connecting to server
Configuration:
Account: news.tehnicom.net
Server: news.tehnicom.net
Protocol: NNTP
Port: 119
Secure(SSL): 0
Code: 800ccc0e

Vec ne mogu da otvorim ni jedan sajt (osim nemampojmazashto benchmarka - momcisvakavamchast ).
Pa izgleda da bi oni sa tehnicoma mogli pored male cene flat rate-a dapochnu i da ga daju dzabe, jer i onako ne vredi vishe. :mad:

Clamaran je napisao(la):
Ja u stvari ne koristim tehnicom nego verat ali to je nebitno.
E pa ako sam te dobro razumeo upravo je ovo bitno, znaci ako hoces da proveris tehnikom preko njih se konektuj, ako hoces verat onda se konektuj na verat. Jedno vreme je mail jednog ISP-a mogao da se skine sa konekcijom sa drugim ISP-om ali ako administrator to uskrati ne moze.

Znate kako, cak i najveci zaljubljenik u XP, covek koji je sa tim OS-om imao dosta zivaca, povlaci svoj sistem u Win2k/9x.... Ja ne znam vise koji jack ass trpi hirove ovog OS-a... Pa on stvarno ne radi dobro i tacka!

Bravo Max, bas treba biti mazohista ala JackAss :D ;)

Nazad
Vrh Dno