Gvozden
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.01.2003
- Poena
- 620
Pre dve nedelje, na kompu na poslu, pocelo je da mi se desava ovo.
Posaljem poruku (sa ili bez atacmenta) i OE prijavi sledece:
Some errors occured while processing the requested tasks.
Please review the list of errors below for more details.
E sad, sustina je da u polju ispod (errors), NEMA nikakve poruke, potpuno je prazno.
A ako predjem sa kartice Errors na Tasks pise da je status poruke "warning"??
Da li neko zna da kaze do cega je ovo?
Drugog dana odlazak mailova je profunkcionisao, pa onda opet prestao i tako je do danas.
Iako je poruka u Outbox-u, svaki send/receive je uredno posalje, ali poruka ne odlazi u folder Sent.
Inace, prijem poruka radi najnormalnije.
Pokusao sam da prekopiram/prebacim poruku u Sent, ali mi ne dozvoljava (The selected message(s) could not be moved. An error has occured.)
Jedini nacin da prestanem da punim tudji inbox istom porukom jeste da je obrisem iz Outboxa.
P.S. Ako ima veze, Win je XP SP2, antivirus je AVG Free 2012.
Restart nije promenio nista.
Posaljem poruku (sa ili bez atacmenta) i OE prijavi sledece:
Some errors occured while processing the requested tasks.
Please review the list of errors below for more details.
E sad, sustina je da u polju ispod (errors), NEMA nikakve poruke, potpuno je prazno.
A ako predjem sa kartice Errors na Tasks pise da je status poruke "warning"??
Da li neko zna da kaze do cega je ovo?
Drugog dana odlazak mailova je profunkcionisao, pa onda opet prestao i tako je do danas.
Iako je poruka u Outbox-u, svaki send/receive je uredno posalje, ali poruka ne odlazi u folder Sent.
Inace, prijem poruka radi najnormalnije.
Pokusao sam da prekopiram/prebacim poruku u Sent, ali mi ne dozvoljava (The selected message(s) could not be moved. An error has occured.)
Jedini nacin da prestanem da punim tudji inbox istom porukom jeste da je obrisem iz Outboxa.
P.S. Ako ima veze, Win je XP SP2, antivirus je AVG Free 2012.
Restart nije promenio nista.