Šta je novo?

outlook express - molim pomoc - hitnooo!!!

• Začetnik teme deki30
  • Datum pokretanja
D

deki30

Guest
Pozdrav svima!!!
Comp je radio OK, i jednostavno od juce mi ne dozvoljava pristup attachment-ima u outlook express-u. JEdnostavno tamo gde treba da u poruci bude fajl pise otprilike ovako : `OE ne dozvoljava pristup nebezbednim fajlovima: ime fajla`.
Ostalo se je radilo OK, slanje, primanje poruka, ostatak comp-a.
Inace pre tri dvana Kasprersky mi je nasao jedan virus koji sam obrisao. Posle tih jucerasnjih problema ubacim najnoviju bazu virusa sa net-a, ali nisto nije nasao.

Imam IE 6.0 sa SP1. Deinstalirao sam ceo IE, pa digao prvo 5.5, 6.0. E sada ni uopste ne otvara Outllook express. Javlja, u slobodnom prevodu, da `disk pun ili da je out of memory` , zatim ` outlook express ne moze se startovati jer se MSOE.dll ne moze inicijalizovati` .

Sta da radim?

Unapred hvala !!!!!!!!!!

deki30

msoe.dll je pogresna verzija - lepo ponovo instaliraj ie6..

sto se tice atacmenta i ja ne mogu da ih otvorim (sivi su kada kliknem na ikonicu spajalice) ali sam se vec navikao na to i mislim da je to super stvar - moguce resenje (ono koje ja primenjujem u toj situaciji ako mi je potreban atacment) je da tu poruku forvardujes i onda u forvardovanoj poruci da kliknes na atacment i tako ga snimis..

Hvala na infornaciji, ali za sada jos uvek nisam oporavio Outlook express/OE/.

Probao sam: -da preko postojeceg jos jednom instaliram IE6.0 - nista.
-da u Add/Rem Prog deinstaliram, ali on nudi da se predje na prethodnu varijantu. `Sisao` sam na IE5.5, pa ponovo digao 6.0 - nista.

inace, imam W2K, SP3.

Kada trazim na disku msoe.dll fajlove, nadjem 4, ali kakve:
\WINNT\sistem32\dllcache 1149kb 10/15/2002
\WINNT\$NtServicePackUninstall$ 1147kb 5/4/2001
\WINNT\ServicePackFiles\i386 1145kb 7/22/2002
\Program Files\Outlook Express 1149kb 10/15/2002

da li je to OK?

Sta dalje da radim?

Pozdrav!!!!!!!

deki30

D-KEE je napisao(la):
msoe.dll je pogresna verzija - lepo ponovo instaliraj ie6..

sto se tice atacmenta i ja ne mogu da ih otvorim (sivi su kada kliknem na ikonicu spajalice) ali sam se vec navikao na to i mislim da je to super stvar - moguce resenje (ono koje ja primenjujem u toj situaciji ako mi je potreban atacment) je da tu poruku forvardujes i onda u forvardovanoj poruci da kliknes na atacment i tako ga snimis..
A da li si pogledao malo po opcijama OE, konkretno karticu Security: Do not allow attachments to be saved or opened that could potentially be a virus

deki30 je napisao(la):
Hvala na infornaciji, ali za sada jos uvek nisam oporavio Outlook express/OE/.

Probao sam: -da preko postojeceg jos jednom instaliram IE6.0 - nista.
-da u Add/Rem Prog deinstaliram, ali on nudi da se predje na prethodnu varijantu. `Sisao` sam na IE5.5, pa ponovo digao 6.0 - nista.

inace, imam W2K, SP3.

Kada trazim na disku msoe.dll fajlove, nadjem 4, ali kakve:
\WINNT\sistem32\dllcache 1149kb 10/15/2002
\WINNT$NtServicePackUninstall$ 1147kb 5/4/2001
\WINNT\ServicePackFiles\i386 1145kb 7/22/2002
\Program Files\Outlook Express 1149kb 10/15/2002

da li je to OK?

Sta dalje da radim?

Pozdrav!!!!!!!

deki30
sam si rekao da si imao ie sp1 instaliran - sto znaci da si imao i msoe.dll iz sp1 verzije - jedino ti ostaje da instaliras ie sa sp1

Laki Strajk je napisao(la):
A da li si pogledao malo po opcijama OE, konkretno karticu Security: Do not allow attachments to be saved or opened that could potentially be a virus
bice da je to - ali kao sto rekoh bas mi se svidja ovako tako da necu ni da trazim tu opciju :) - hvala u svakom slucaju

hvala...

..na odgovorima, probao sam da povratim fajlove, ponovo instalirao, deinstalirao,....

... i na kraju odlucio: instalirao sam TheBat! 1.62b5, ima i opciju importa iz OE, tako da sam kompletno sve iz In i Out Box-a prebacio u novi program . Mogu Vam reci da program vrlo dobro radi i da je odlicna zamena za OE...

Pozdrav

deki30

Nazad
Vrh Dno