Šta je novo?

Outlook Express: mail receiving skala

• Začetnik teme Začetnik teme PJ
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

PJ

Znamenit
Moderator
Učlanjen(a)
03.09.2000
Poena
1,445
Kada mi stizu poruke u OE skala se ne mrda, vec se podeli na onoliko delova koliko ima poruka (podela se ne vidi cim krene DL, da ne bude zabune 🙂) i kako koja poruka stigne popuni se po jedan deo skale. Do pre neki dan je funkcionisalo procentualno bez obzira na broj poruka.
Sada mi iste deo skale otpada na poruku od 1kb i na onu od 2MB, pa malo smara...

Da li moze da se resi kroz neka pdoesavanja ili...?

Neces verovati, ali od sinoc imam isti problem. Ne znam odakle se to pojavilo kad nista nisam menjao...... Cekaj malo, stavio sam NOD32 po prvi put, moguce da je zbog njega?

Kako bre od sinoc, to je stara pojava kod OEa. Podeli skalu na onoliko delova koliko poruka ima, i kako pocne koju da skida tako i popuni njen deo.
Malo je tupavo, ali tako ga Bili napravio!

Poslednja izmena:
Da, ja otkad imam komp (skoro dve godine), meni je tako. Uvek podeli na delove koliko poruka ima...Na znam šta je tu čudno.

Cudno je sto mi je do pre neki dan skalu "delio" po velicini svih poruka, pa ako su sve poruke ne serveru npr. 200kb skala se pomera na svakih, recimo, 5kb protoka i tkao 40x....u svakom slucaju je funkcionalnije nego kada mi se skala dopuni tek kada svuce celu poruku...

Ovo je samo jos jedan dokaz kako gluposti mogu da iznerviraju coveka 🙁

Munje...
Upravo sam skinuo 4xx kb, nekoliko poruka i skala se kretala lagano, kao i protok, a ne deo po deo kao poruke...
Kako? Zasto? Od cega zavisi?

Ko zna od čega zavisi... U svakom slučaju, sumnjam da ćeš imati neke koristi čak i ako saznaš - to je jedna od onih sitnica zbog kojih je nepotrbano lupati glavu.

Kada svakodnevno skidas vise desetina poruka u velicini od vise MB onda ti stvar bude prilicno korisna 😉

Nazad
Vrh Dno