Šta je novo?

Outlook 2007 ne prikazuje attachment

sttevann

Slavan
Učlanjen(a)
27.03.2009
Poena
304
Ovako, na poslu imam situaciju da, jednoj osobi ne prikazuje attachment u mailu koji dobija od nas. Radi se samo o mailu koji stize sa jedne adrese, i sama poruka sadrzi attachment, posto smo je forwardovali na duge adrese ( outlook 2003, outlook 2007 na drugom racunaru, gmail, yahoo,itd) i na svakoj je prikazivalo attach, i moglo je da se pristupi...
E sad, da bi to funcionisalo, u samom mailu od nas je navedeno da:
Napomena: da biste poruku otvorili na gornje dugme, security mora biti podešen na Internet zonu
(Meni Tools->Options, strana Security, polje Secure content, izaberite Internet)
U outlooku 2007 to ne postoji, imaju samo opcije "Trust zone", i u njima nema ove opcije.
Da li je neko imao neki slican problem?
I da, radi se o .pdf fajlu, ali sa drugih adresa uredno dobija .pdf attach, sem sa nase...
I dodata je mail adresa u safesenders, i ne idu mailovi u junk... :trust:

Poslednja izmena:
Mislim da je problem do exchange servera a ne do outlook-a, imao sam slučaj da na istom outlook-u postoje dva naloga i kada se pošalje na jedan neradi a na drugi koji neide preko istog servera radi

Mislim da je problem do exchange servera a ne do outlook-a, imao sam slučaj da na istom outlook-u postoje dva naloga i kada se pošalje na jedan neradi a na drugi koji neide preko istog servera radi

Pa valjda je za godinu dana riješio problem

poz, imam slicno pitanje

problem je sto nece da svuce mail sa servera, izbacuje poruku da nije kompletno daunlodovan sa servera, pita da l; hoces da daunlodujes ja kazem hocu al on ne uradi nista. sta je problem, zna li ko?

nemamo exchange btw

Nazad
Vrh Dno